24 juliol 2024

La Unitat de Cirurgia Colorectal del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari de Bellvitge ha publicat aquest juliol a la revista científica JAMA Surgery un estudi que confirma els bons resultats de la cirurgia de Turnbull-Cutait per al càncer de recte baix.

24 juliol 2024

Aquest any, el Comitè de Transfusions de l'Hospital Universitari de Bellvitge ha estat renovat amb nous membres destacats. La Dra. Esther Méndez Arias, del Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, ha estat nomenada com la nova presidenta del comitè. A més, la Dra. Nadia Garcia, especialista en Hematologia i Hemoteràpia del Banc de Sang i Teixits, assumeix el càrrec de secretària.

19 juliol 2024

La Dra. Gabriela Abelenda ha estat guardonada amb una prestigiosa beca postdoctoral Juan Rodés per continuar investigant sobre infeccions respiratòries, el Programa d’Optimització de l’Ús dels Antibiòtics (PROA) incorporant una perspectiva "One Health" al Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari de Bellvitge i l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

19 juliol 2024

Aquest 17 de juliol, Pati Blau Llibres de Cornellà ha acollit la presentació de "Paraules que acompanyen", una iniciativa emmarcada en l’estratègia #12mesosxlasalutmental de l'Hospital Universitari de Bellvitge. Aquesta col·laboració especial entre la llibreria i el centre hospitalari busca promoure el benestar emocional i la salut mental mitjançant la lectura.

19 juliol 2024

"Una cançó amb la gaita pot omplir-te d'energia o sumir-te a la malenconia"

Des de fa uns mesos, Ana Redondo porta sempre a l'esquena l'estoig amb la seva gaita gallega per aprofitar qualsevol moment per omplir el fol (el pulmó de la gaita) i interpretar alguna de les melodies d'un dels grups o artistes que admira. Als 14 anys va començar a tocar instruments de corda, però no ha estat fins al 2023 que ha pogut fer realitat un desig que li rondava des de nena: convertir-se en gaitera. En aquesta entrevista ens explica com ho ha fet possible.

18 juliol 2024

El conseller de Salut ha visitat la nova unitat per tractar persones adultes amb trastorns de la conducta alimentària (TCA) d’alta complexitat i llarga durada, que ja ha atès una vintena de casos en els primers sis mesos d’activitat

La unitat està gestionada de forma conjunta per l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries i l’Hospital Universitari de Bellvitge

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: