L’hospital ha superat aquest mes les 200 cirurgies toràciques amb robot quirúrgic, un fita que el situa entre els primers centres de l’Estat en aquesta especialitat.

Un treball liderat per la Dra. Carmen Ardanuy, investigadora del CIBERes i del Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, descriu els canvis en la freqüència de serotips i sensibilitat antibiòtica dels pneumococs causants de pneumònia a l'adult (2011-2019).

Els dies 2 i 3 de desembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge acull una nova edició del Barcelona International Arthro Shoulder.

Els dies 29 i 30 de novembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge va organitzar el XVII Curs de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica.

Aquest 2021, l'Hospital Universitari de Bellvitge ha superat els 500 trasplantaments cardíacs des de la seva primera intervenció el 24 de novembre del 1991

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat distingit amb un accèssit en la categoria d’Hospital d’Alta Tecnologia dels Premis Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021, que atorguen el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0.