Tècnics d’imatge per al diagnòstic i medicina nuclear de la Direcció Clínica Territorial de Diagnòstic per la Imatge de la GTMS (HUB-HDiR) han participat en un estudi d’abast estatal per conèixer l’impacte en aquest col·lectiu professional de la lluita contra la pandèmia de Covid-19.

Aquest mes de juny, la Unitat de Peu i Turmell de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha implantat per primera vegada un fixador extern circular per tractar una greu deformitat del peu, producte de la complicació d’una diabetis.

Les mostres de solidaritat no s’aturen i aquesta setmana han estat els alumnes de primer de Primària de l’escola La Maquinista de Barcelona els que han volgut obsequiar als pacients de l’hospital.

L'Institut Català de la Salut (ICS), amb la col·laboració del Departament de Cultura, fa al col·lectiu sanitari una proposta basada en l’ús dels museus com a entorns de reflexió i millora del benestar emocional.

L'epidèmia que ha causat el nou coronavirus ha impactat negativament en milions de persones de tot el món. El confinament ha obligat a la ciutadania a canviar dràsticament la forma de relacionar-se, de treballar i d'entendre la realitat quotidiana.