L’empresa de brotxes i pinzells Jeivsa Group ha realitzat avui una aportació de 5.000 euros a la Unitat Funcional de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge com a punt de partida d’una campanya de col·laboració que suposa la donació de 2 cèntims d’euro per cada pinzell venut de la sèrie Evofibra, la més avançada de la companyia.

La segona edició del curs Bojos per la nutrició es posa en marxa dins el programa Bojos per la ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera Hi participen 25 estudiants de batxillerat de prop d’una vintena de centres de tot el territori

L’HUB participa com a comprador juntament amb l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Universitari Mútua Terrassa i el britànic LHCH.

Durant el 2019 ha realitzat 279 trasplantaments de ronyó, fetge i cor, cosa que el situa entre els centres capdavanters a Catalunya i Espanya

L’Hospital Universitari de Bellvitge és el centre que ha realitzat més trasplantaments de ronyó a Espanya durant l’any 2019, amb un total de 196 intervencions. Bellvitge ja havia estat líder en els últims anys a Catalunya en trasplantaments renals.

Aquest programa s’engloba dins el marc del Programa de Treball en Salut dels Reptes Socials, en el context del programa de recerca i innovació Horizon 2020, en la convocatòria de 2019.