02 juny 2023

El Dr. Pere Cardona, Coordinador de Patología Neurovascular i de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), ha abordat els factors de risc, els símptomes, el tractament i la prevenció específica d’aquesta malaltia en les dones, en una conferència al centre Palmira Domènech del Prat de Llobregat el passat 1 de juny.

02 juny 2023

Mercè Gasa, Oona Meroño, Ana Ochagavia i Inés Rama han format part de la tercera promoció del programa de l’ICS que reivindica la necessitat de comptar amb un lideratge en femení. Per la seva part, Montserrat Figuerola, Salud Santos i Anna López Ojeda han estat mentores d’altres dones participants externes al nostre hospital.

01 juny 2023

543 professionals del torn de nit de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) han assistit a la jornada nocturna de presentació del projecte per tenir cura del descans nocturn de les persones hospitalitzades, element bàsic perquè es recuperin. La Direcció Infermera ha organitzat quatre sessions presencials les matinades del 23 i 24 de maig per presentar el projecte “L’Hospital ja dorm”.

30 maig 2023

El Dr. Carles Martínez Rico ha estat guardonat amb el Premi Fernando Martorell que concedeix la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular (SEACV) al millor treball de recerca presentat en el congrés nacional com article i presentació oral. En el mateix congrés, el Dr. Alberto González Sagredo ha rebut el 2on accèssit a la millor comunicació oral

29 maig 2023

Els professionals de la Unitat d’EM han compartit en una jornada amb els pacients els nous avenços en el tractament i prevenció de la malaltia

26 maig 2023

Els Drs. Rayyan Abdullah i Khalid Alroqui, coordinadors del Saudi Center of Organ Transplantation (SCOT) d’Aràbia Saudita han visitat l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) el passat 24 de maig per conèixer el funcionament d’un hospital amb acreditat per la donació i el trasplantament.