29 novembre 2022

El Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ha rebut sis premis en el marc del 43è Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI), celebrat entre el 23 i 25 de novembre a Gijón (Astúries). Cap altre hospital no havia aconseguit fins ara tants reconeixements durant l’esdeveniment mèdic-científic de referència de la Medicina Interna a l’Estat.

29 novembre 2022

Els ajuntaments de L’Hospitalet i d’Esplugues, l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’IDIBELL, l’ICO, l’Hospital de Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona han signat un conveni de cooperació, col·laboració i coordinació per sol·licitar ajuts destinats a la consecució del projecte.

El BioClúster, serà l’actor principal del nou PDU Biopol’H, que generarà 30.000 llocs de treball i tindrà un impacte sobre el PIB de Catalunya de 4.400 milions d’euros.

29 novembre 2022

Un total de 51 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona han rebut els guardons del CoMB en reconeixement a una trajectòria basada en el compromís, la integritat i l’excel•lència. Entre els premiats figuren tres professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB): la Dra. Carmen Cabellos, del Servei de Malalties Infeccioses; el Dr. Josep Comin, cap del Servei de Cardiologia, i el Dr. Tomàs Martí, del Servei d’Oftalmologia.

29 novembre 2022

Per generar el nou model s’implanta una biòpsia fresca del tumor original en el mateix teixit del ratolí. El que reprodueix perfectament les característiques morfològiques i moleculars originals, i, per tant, permet avançar-se a l’evolució del tumor per escollir el millor tractament.

28 novembre 2022

El passat divendres 25 de novembre, el Servei d’Urologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge va commemorar els seus cinquanta anys d’existència –que coincideixen amb els cinquanta anys d’història de l’hospital– amb un acte que va servir per a la retrobada de molts amics i companys del passat i el present del servei i per recordar algunes de les fites aconseguides durant aquest temps.

28 novembre 2022

Aquest tractament, encara molt estigmatitzat, aconsegueix una millora clínica en el 75% dels casos L’HUB, que és referent en teràpia electroconvulsiva (TEC), organitza des d’avui la 47ena edició d’un curs que ha format desenes de professionals