16 maig 2022

Més de 3.500 persones van participar a la 12a edició de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet, que es va córrer el passat dissabte, 14 de maig, en un circuit urbà per la ciutat amb dos recorreguts, de 5 o 10 km. En aquesta edició, la causa solidària de la cursa era la creació d’espais de benestar emocional per als treballadors de l’Hospital de Bellvitge. L’aportació d’un euro de la inscripció de cada participant i el dorsal 0 es van traduir en 4.008 euros que es destinaran a la creació d’aquests espais a l’HUB en l’any en que celebra el seu 50è aniversari.

16 maig 2022

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu ha concedit les beques per fer estades d'investigació biomèdica en centres de referència a l'estranger al doctorand Carles Díez de l'Hospital Universitari de Bellvitge-Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), a la Dra. Verónica Jiménez del CIBERCV de l'Hospital de Sant Pau-Institut de Recerca de Sant Pau (IIB Sant Pau)-Institut d'Investigacions Biomèdiques Barcelona (IIBB-CSIC), i al doctorand Pablo-Miki Martí de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). 

13 maig 2022

El cicle de conferències divulgatives de salut que l’Hospital de Bellvitge (HUB) està duent a terme amb motiu de la celebració del 50è aniversari ha tingut dues noves sessions aquesta setmana, amb les xerrades sobre les 10 maneres de cuidar el cor (11 de maig) al Prat, i la prevenció i el tractament de l’ictus a l’Hospitalet (12 de maig). Les dues sessions, amb una gran resposta ciutadana, van ser a més molt participatives.

13 maig 2022

Organitzat pel diari El País, s’hi ha debatut sobre la situació a Espanya de les patologies amb baixa prevalença. La cap de la Unitat Funcional de Malaltia de Motoneurona del Servei de Neurologia de l’HUB ha participat en una de les taules rodones. 

12 maig 2022

Coincidint amb el Dia Mundial de la Infermeria, s’ha commemorat la implantació d’aquest programa transformador amb una jornada celebrada a l’Hospital Universitari de Bellvitge. ARES, com a projecte de gestió del coneixement, dona suport a la presa de decisions clíniques de les infermeres en la prestació de cures a les persones a qui atenen en els hospitals, l’atenció primària i els centres sociosanitaris. 

11 maig 2022

El dimarts 10 de maig va tenir lloc l’acte de comiat i lliurament de diplomes als residents que finalitzen el seu període de formació a l’Hospital Universitari de Bellvitge i a l’Atenció Primària Metropolitana Sud. En l'acte, s'acomiadaven 85 residents de l'hospital i 27 de Primària.