L'Organització Mundial de la Salud (OMS) actualitza periòdicament les classificacions dels tumors de diversos òrgans i sistemes. El Dr. Xavier Matias-Guiu, cap del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari de Bellvitge,  va participar com a autor a la 4a edició de la classificació dels tumors del tracte genital femení el 2014 i ara ha estat nomenat un dels editors de la 5a edició.

La crioablació de fibrodenomes permet la destrucció d’aquests tumors sense necessitat d’ingrés.

Aquest serà un dels nous procediments que es tractaran al VIII Curs Internacional de Cirurgia de Càncer de Mama els dies 17 i 18 de setembre

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha donat d’alta avui al seu últim pacient de la primera onada de la pandèmia de Covid-19 (març-abril de 2020). En Carlos, de 55 anys, va ingressar amb pronòstic molt greu al nostre hospital el 18 d’abril.

El treball contribuirà a millorar l’abordatge de la immunosupressió de les persones amb un trasplantament renal

Aquesta teràpia permet al pacient participar més activament en la seva recuperació postoperatòria i ser més autònom

Davant l’augment de casos de transmissió comunitària de la Covid-19 registrats en les darreres setmanes i la detecció d’algunes pràctiques de risc en les visites, s’ha decidit restringir a partir de dilluns 3 d’agost l’entrada dels visitants als pacients de Covid-19 ingressats al centre en hospitalització convencional.