Projectes d'Innovació

Components

La Gerència Territorial Metropolitana Sud (GTMS) de l'ICS aposta per promoure la innovació en salut amb tres grans finalitats:

  1. Promoure l’atenció integral entre els dispositius del nostre territori
  2. Prioritzar l’experiència i l’apoderament del pacient
  3. Aprofitar els avantatges que ofereix la intel·ligència artificial per millorar els resultats en salut

Com a resposta a aquesta estratègia, l’Àrea d’Innovació ha implementat un model d’innovació que guia els esforços de la GTMS per (1) fer créixer els projectes d’innovació i assegurar l’èxit en la seva implementació; (2) incorporar l’ADN de la cultura de la innovació a l’organització; (3) potenciar la creació d’un ecosistema ampli i potent que nodreixi la innovació; (4) avaluar els resultats de la innovació.

La GTMS ha estat pionera en establir un model de treball híbrid on l’Àrea d’Innovació treballa de la mà de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP) alineant esforços i sumant recursos per aconseguir els millors resultats. Alhora, treballem amb les Comissions d’Innovació Local (CIL) de cada entitat de la GTMS (Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital de Viladecans, Atenció Primària Metrosud). Les CIL són el braç operatiu de la innovació amb els professionals.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: