Forma’t amb nosaltres

Per a una formació d’excel·lència, tria l'HUB

Fes la teva residència amb nosaltres! Tria entre 43 especialitats i forma part d’un equip de gairebé 400 facultatius residents.

Imagen
Residents Anestesia HUB

L’Hospital Universitari de Bellvitge, amb una llarga trajectòria docent des de la seva inauguració al 1972, és un hospital terciari de referència nacional i internacional, amb moltíssimes àrees d’expertes, un equip de treballadors qualificats i compromesos i un gran ambient laboral on podràs formar-te de forma excel·lent.

El nostre hospital de 43 especialitats amb acreditació docent, en les quals s’integren 393 facultatius residents provinents de totes les àrees de la Formació Sanitària Especialitzada (FSE): medicina, infermeria, farmàcia, psicologia, biologia, química, física... També acull la formació com a Dispositiu Docent Acreditat de més de 100 residents de la UDM de Medicina i Infermeria Familiar i Comunitària de Costa Ponent, 2 residents de Medicina Legal i Forense.

Residents Anestesia HUB

100 places de FSE a la convocatòria de 2024

La formació sanitària especialitzada es desenvolupa en Centres i Unitats docents especialment acreditats, en funció dels requisits d’acreditació establerts pel Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social.

L’acreditació del Centre i de les Unitats Docents la sol·licita la entitat titular dels mateix, justificant que reuneix els requisits als que es feia referència anteriorment. Periòdicament, els Centres acreditats son sotmesos a un procés d’auditoria docent per avaluar la qualitat formativa.

Cada any s’elabora l’oferta de places per començar els programes de formació d’acord amb la capacitat docent acreditada, les disponibilitats pressupostaries i les necessitats socials. 

Accés a les Places de Formació

El sistema de selecció consisteix en una prova de caràcter estatal en la que els aspirants rebran una puntuació total individual obtinguda, de la suma de la que obtinguin en la pràctica d’una prova de contestacions múltiples i de la valoració dels mèrits acadèmics. L’adjudicació de les places es fa seguint l’ordre de major a menor puntuació total, individual de cada aspirant. 

Consulta la informació actualitzada en el web del Ministeri

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: