Com visitar-se

Davant aquesta situació excepcional provocada pel Covid-19, les primeres visites que puguin ser demorables, es suspendran. Les persones afectades rebran un SMS al seu telèfon mòbil anul·lant la visita. Les visites successives que puguin ser demorables també es suspendran o es faran per via telefònica. Les persones afectades rebran un SMS d’anul·lació. Preguem disculpin les molèsties.

L´Hospital Universitari de Bellvitge disposa de diversos dispositius assistencials, depenent de l´atenció que necessiti el pacient.

consultes externes_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Consultes externes
  • L’ edifici de Consultes Externes compta amb 140 boxes de visita, 4 quiròfans de cirurgia menor ambulatòria i un Hospital de Dia Mèdic amb 8 punts assistencials on es realitza l´atenció al pacient diabètic i es realitzen també proves d’al·lèrgia.

Disposa de totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques excepte Obstetricia i Pediatria.

Horari de visita: de 8 a 20h, de dilluns a dijous. De 8 a 15h, divendres.

Anul·lació o reprogramació de visita: Telèfon 93 260 70 83,  de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Els especialistes de l´Hospital també es desplacen a realitzar consultes ambulatòries especialitzades (CAEs) al CAP Just Oliveras de L’Hospitalet i a tres Centres d’Atenció Primària del Prat de Llobregat. 

hospitaldedia_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Hospital de dia mèdic
  • L´hospital de dia Mèdic disposa de 42 punts assistencials amb una amplia cartera de serveis de tractaments ambulatoris d’esclerosi múltiple, neurologia i insuficiència cardíaca, entre d'altres, i 10 consultes mèdiques (MPOC, fibrosi pulmonar, al·lèrgia, insuficiència cardíaca, malaltia inflamatòria intestinal i pacient crònic complex).

Per accedir a l’Hospital de Dia Mèdic cal entrar per la porta principal de l’hospital i pujar a la planta 1. Un cop allà, s’ha d’agafar el passadís fins al Mòdul A (color vermell) de l’edifici tecnoquirúrgic.

Horari d´atenció:  de 7.30 a 21h, de dilluns a divendres.

gabinetsendoscopia_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Gabinets d'exploració
  • L’Hospital de Bellvitge compta amb diferents gabinets d’exploració on es realitzen proves i  tractaments diagnòstics i terapèutics. Segons quina sigui la prova que t’han de realitzar, t’hauràs de dirigir a un lloc o altre.
  • Endoscòpia digestiva i respiratòria. Mòdul C (color blau) Planta 1 de l’edifici tecnoquirúrgic. Entrada per la porta principal de l’hospital.
  • Densitometria òssia. Unitat de cardiologia no invasiva. Laboratori de Diagnòstic vascular. Exploració Funcional Respiratòria. Mòdul D (color verd) Planta 1 de l’edifici tecnoquirúrgic. Entrada per la porta principal de l’hospital.
  • Unitat d´Esclerosi Múltiple. Unitat de Neurofisiologia. Neurovascular. Mòdul E (color taronja). Planta 1 de l’edifici tecnoquirúrgic. Entrada per la porta principal de l’hospital.
  • Elastrografies. Test de l´alè. Planta -1 de l’edifici principal. Entrada per la porta principal.

Horari d´atenció: de 7:30 a 21h, de dilluns a dijous. De 7:30 a 17h, divendres.

Anul·lació o reprogramació de proves: Telèfon 93 260 70 83

diagnosticperlaimatge_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Diagnòstic per la imatge
  • L’Hospital Universitari de Bellvitge té un servei de diagnòstic per la imatge equipat amb tecnologia d’última generació per satisfer les necessitats diagnòstiques i terapèutiques dels pacients als que donem servei.
  • Està ubicat a la planta 0 de l’edifici principal. L’entrada és per l’accés 2, al costat de la porta principal.