Com visitar-se

La pandèmia de la Covid-19 ha fet canviar els circuits i protocols de visites a l’Hospital Universitari de Bellvitge. En aquest nou escenari, els pacients que s’ha visitar o sotmetre’s a una prova han de respectar mesures d’higiene i de distanciament social per evitar contagis per coronavirus:

 A Consultes Externes només s’admet un acompanyant per pacient.

A l'Hospital de Dia, Gabinets d'Exploració i Proves només s'admetrà l'entrada d'acompanyant en pacients amb problemes de mobilitat, problemes de visió o deteriorament cognitiu moderat-sever. 

S’ha d’arribar a l’hora de la visita; no abans. S’han d’evitar aglomeracions.

S’ha de portar mascareta quirúrgica (en cas de no tenir-ne, el centre en facilita). 

S’ha de fer la higiene de mans amb solució hidroalcohòlica en entrar a l’edifici.

S’ha de respectar la distància de seguretat als taulells i sales d’espera.

consultes externes_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Consultes externes
  • L’ edifici de Consultes Externes compta amb 140 boxes de visita, 4 quiròfans de cirurgia menor ambulatòria i un Hospital de Dia Mèdic amb 8 punts assistencials on es realitza l´atenció al pacient diabètic i es realitzen també proves d’al·lèrgia.

Disposa de totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques excepte Obstetricia i Pediatria.

Horari de visita: de 8 a 20h, de dilluns a dijous. De 8 a 15h, divendres.

Anul·lació o reprogramació de visita: Telèfon 93 260 70 83,  de 8 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Els especialistes de l´Hospital també es desplacen a realitzar consultes ambulatòries especialitzades (CAEs) al CAP Just Oliveras de L’Hospitalet i a tres Centres d’Atenció Primària del Prat de Llobregat. 

hospitaldedia_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Hospital de dia mèdic
  • L´hospital de dia Mèdic disposa de 42 punts assistencials amb una amplia cartera de serveis de tractaments ambulatoris d’esclerosi múltiple, neurologia i insuficiència cardíaca, entre d'altres, i 10 consultes mèdiques (MPOC, fibrosi pulmonar, al·lèrgia, insuficiència cardíaca, malaltia inflamatòria intestinal i pacient crònic complex).

Per accedir a l’Hospital de Dia Mèdic cal entrar per la porta principal de l’hospital i pujar a la planta 1. Un cop allà, s’ha d’agafar el passadís fins al Mòdul A (color vermell) de l’edifici tecnoquirúrgic.

Horari d´atenció:  de 7.30 a 21h, de dilluns a divendres.

gabinetsendoscopia_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Gabinets d'exploració
  • L’Hospital de Bellvitge compta amb diferents gabinets d’exploració on es realitzen proves i  tractaments diagnòstics i terapèutics. Segons quina sigui la prova que t’han de realitzar, t’hauràs de dirigir a un lloc o altre.
  • Endoscòpia digestiva i respiratòria. Mòdul C (color blau) Planta 1 de l’edifici tecnoquirúrgic. Entrada per la porta principal de l’hospital.
  • Densitometria òssia. Unitat de cardiologia no invasiva. Laboratori de Diagnòstic vascular. Exploració Funcional Respiratòria. Mòdul D (color verd) Planta 1 de l’edifici tecnoquirúrgic. Entrada per la porta principal de l’hospital.
  • Unitat d´Esclerosi Múltiple. Unitat de Neurofisiologia. Neurovascular. Mòdul E (color taronja). Planta 1 de l’edifici tecnoquirúrgic. Entrada per la porta principal de l’hospital.
  • Elastrografies. Test de l´alè. Planta -1 de l’edifici principal. Entrada per la porta principal.

Horari d´atenció: de 7:30 a 21h, de dilluns a dijous. De 7:30 a 17h, divendres.

Anul·lació o reprogramació de proves: Telèfon 93 260 70 83

diagnosticperlaimatge_hub
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Diagnòstic per la imatge
  • L’Hospital Universitari de Bellvitge té un servei de diagnòstic per la imatge equipat amb tecnologia d’última generació per satisfer les necessitats diagnòstiques i terapèutiques dels pacients als que donem servei.
  • Està ubicat a la planta 0 de l’edifici principal. L’entrada és per l’accés 2, al costat de la porta principal.