Nous residents

nouosresidents_hub

JORNADA DE PORTES OBERTES 2020 - ANUL·LADA

Informació general i tràmits obligatoris abans de la incorporació

Caldrà presentar-se a la secretaria de la Comissió de Docència (CD) i al Servei corresponent.  

Període establert per lliurar tots els documents i preparar el contracte: del 6 al 11 de maig del 2020. 

Documentació que cal presentar

Incorporació a l’Hospital Universitari de Bellvitge

Un cop el Ministeri publiqui la data d'incorporació, previssiblement a partir del 20 de maig, es realitzarà a la sala d’Actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge. el Curs de Benvinguda per als facultatius residents que us incorporeu aquest any 2020.

Com a complement a aquest curs hi haurà unes sessions sobre: 

  • “Xarxa, e-mail i SAP” 
  • Seguretat 
  • Bioètica 
  • Reanimació Cardio-respiratòria (RCP) bàsica i avançada 
  • Tallers d’habilitats clíniques

Informació per als ciutadans estrangers

Els ciutadans estrangers de països no comunitaris que estiguin pendents de tramitació dels seus documents de regularització d’estada a Espanya i per tant, no els sigui possible la seva incorporació immediata a la plaça, la Dirección General de Recursos Humanos y Servicios Económico-Presupuestarios autoritzarà excepcionalment la demora de la firma del contracte.
Aquestes pròrrogues han de ser necessariament sol·licitades pel Centre en el termini d’incorporació (20 i 21 de maig) sempre que en el termini (o amb anterioritat al mateix), els interessats hagin manifestat la seva voluntat d’incorporar-se a la plaça, be personalment, be mitjançant representant autoritzat, be mitjançant escrit personal dirigit a la Comissió de Docència.
Aquesta pròrroga tindrà una durada de tres mesos, es podrà prorrogar en els casos en els que es justifiqui que subsisteix la circumstància d’origen a la pròrroga original.
Aquesta nova pròrroga l’haurà de sol·licitar l’interessat abans que finalitzi el termini inicial de tres mesos, acompanyant la documentació que acrediti la circumstancia per la que se sol·licita.


Sol·licitud de pròrroga d’incorporació 
Tal com estableix la pròpia convocatòria, si no es pot incorporar en el termini establert, haurà de sol·licitar una pròrroga d’incorporació, abans que finalitzi el termini, acompanyant la documentació que acrediti la circumstància per la que es sol·licita: Pròrroga incorporació