Persones grans de viatge

  • Una edat avançada no és necessàriament una contraindicació per al viatge si l‟estat general de salut és bo. Les persones grans han de demanar consell mèdic abans de planificar un viatge de llarga distància.
  • Si el país a visitar necessita la vacuna davant de la febre groga cal consultar-ho amb una unitat especialitzada en medicina del viatge.
  • Preparar adequadament la farmaciola de viatge i, si escau, portar un informe mèdic en què s'especifiquin els medicaments que pren habitualment. En la recomanació de les vacunes a més caldrà tenir en compte la vacuna gripal i la pneumocòcica, per presentar més risc a aquestes edats. No facturar mai la medicació.
  • En els viatges amb avió hauran de prendre molts líquids, menjar lleuger i moure's freqüentment pels passadissos de l'avió. L'ús de mitges de compressió gradual, especialment dissenyades per viatjar amb avió, poden ajudar. La roba ha de ser solta i còmoda.

Les immunitzacions o vacunes són essencials per a molts viatgers, per això abans de qualsevol viatge a un país considerat de risc per a la salut, caldria consultar un Centre de Salut Internacional. A més per facilitar les gestions i que puguis ser atès com més aviat millor et recomanem programar una visita amb nosaltres omplint el següent formulari

Servei de Medicina Preventiva

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: