Unitat de Suport a la Recerca

recerca

L'objectiu de la Unitat és donar suport en el plantejament, la planificació  i l’execució de projectes de recerca dels investigadors de l'Hospital Universitari Bellvitge, principalment projectes de recerca clínica amb medicaments o altres estratègies terapèutiques. 

L’acompanyament a l’investigador es basa en l’assessorament metodològic i regulatori, així com en el suport a l’execució dels projectes, principalment dels assaigs clínics.

També es dona suport a les responsabilitats dels investigadors principals dels assaigs clínics a la Unitat Funcional Territorial de Suport a la Recerca Clínica.

D’altra banda, es dóna servei als investigadors que fan de promotors dels assaigs clínics independents a través de la UICEC IDIBELL, que forma part de la Plataforma Scren (Spanish Clinical Research Network) de l'Instituto de Salud Carlos III i és la representant de la xarxa ECRIN a España.

La Unitat de Suport a la Recerca ha rebut finançament de la Generalitat de Catalunya i dels fons FEDER de la Unió Europea.

    Subscriu-te als nostres butlletins

    Selecciona el butlletí que vols rebre: