Horari de visites

hub

La progressiva millora de la situació epidemiològica els darrers dies permet recuperar l’accés d’un acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics.

Els pacients ingressats podran rebre un acompanyant cada dia, de dilluns a divendres, entre les 13 i les 21 h i de 9 h a 21 h els dissabtes, diumenges i festius. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui el mateix acompanyant cada dia. Aquest horari també serà vàlid per a la Unitat de Semicrítics. A l’àrea covid es permet l’accés d’un acompanyant però sempre amb mascareta FFP2.

A la Unitat de Cures Intensives l’horari de visites serà de 13.30 h a 15 h i de 20 h a 21 h, tot i que en casos excepcionals i de forma pactada entre l’equip mèdic i les famílies es podrà flexibilitzar aquest horari.

En la Reanimació Post Quirúrgica (RPQ) l’horari d’accés del familiar/acompanyant serà de 19 a 20 h.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta CUIDA’m i dels menors d'edat.

D’altra banda, l’accés d’un acompanyant a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes), Gabinets i Urgències es mantindrà com fins ara.

Recordem la importància que tots els visitants mantinguin les mesures de seguretat durant la seva estada al centre, especialment pel que fa a la mascareta, que s’haurà de mantenir correctament posada en tot moment, tant fora com a dintre de les habitacions.

  • Telèfons de contacte: per als pacients d'Hospitalització a l'Edifici Principal, el telèfon de contacte és el 932607575, i per als pacients a l'Edifici Delta, és el 932607395.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: