Coronavirus

pneumologia covid
Control d'infermeria de l'Hospital de Bellvitge

Minimitzem el risc de contagi

 

Des de la irrupció de la pandèmia del coronavirus, l’activitat de Hospital Universitari de Bellvitge s’ha hagut d’adaptar per fer front a la nova realitat. D’una banda, el centre ha habilitat espais i circuits específics per a les visites a Urgències, l’hospitalització dels malalts diagnosticats de Covid-19, la realització de proves PCR.

D’altra banda, la situació epidemiològica de Catalunya ha obligat a adoptar mesures especials de contenció per aturar la transmissió del virus i protegir la salut de pacients, acompanyants i professionals.

La primera i principal mesura ha estat restringir l’entrada d’acompanyant al centre. Només es permet un acompanyant per pacient ingressat a planta, UCIs o unitats de semicrítics. Vegeu aquí condicions i horaris.

No estan permesos els acompanyants a Urgències, Hospital de Dia, Gabinets d’Exploració, Proves i Bloc Quirúrgic. Sí que es permet l’acompanyant a Consultes Externes.

En tots els casos, l’hospital demana als visitants que compleixen les mesures de prevenció: distància de seguretat, rentat de mans i mascareta obligatòria. Només així podrem garantir la seguretat de pacients, acompanyants i professionals.

#Hospitalenxarxa #EquipHUB