Un grup d’excel·lència integrat per professionals de Cardiologia de l’HUB i investigadors de l’IDIBELL s’integra al CIBER de Malalties Cardiovasculars

- Certificacions

El Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa de Malalties Cardiovasculars (CIBERCV), que depèn de l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII), ha incorporat un grup d’excel·lència integrat per professionals del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) i investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Compta amb col·laboració de l’Atenció Primària de l’ICS i investigadors de l’IMIM.

El grup vinculat a l’IDIBELL fa recerca sobre estratègies personalitzades de precisió per a l’abordatge interdisciplinari comunitari de la insuficiència cardíaca en les seves fases evolutives. Amb la seva recerca contribuiran a l’objectiu del CIBERCV, que és reduir l’impacte de les malalties cardiovasculars i desenvolupar accions d’excel·lència en recerca cardiovascular translacional i en formació.

Liderat pel cap del Servei de Cardiologia de l’HUB i del grup de recerca BioHeart de l’IDIBELL, el Dr. Josep Comin, l’equip que s’integra al CIBERCV està format per Laia Alcover, Esther Calero, Elena Calvo, Carles Díez, Cristina Enjuanes, Alberto Garay, Elena García Romero, Paloma Garcimartin, José González Costello, Santiago Jiménez, Oona Meroño, Pedro Moliner, Marta Tajes, José María Verdú i Sergi Yun.

Tretze nous grups d’excel·lència s’han incorporat al CIBER per fer recerca en malalties cardiovasculars, però també en altres àmbits com els biomaterials, les malalties respiratòries, neurodegeneratives, obesitat, salut pública i oncologia

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: