Ja podeu consultar el Manual Il·lustrat de Bones Pràctiques de l’HUB

-

Des de fa més de dos anys, a l’HUB treballem per reforçar la humanització en l’entorn sanitari. En aquest marc, i en base als resultats de la darrera enquesta PLAENSA, es van crear grups de treball conformats per personal de diversos àmbits de l’hospital amb l’objectiu d’impulsar la difusió de les bones pràctiques a l’entitat.

Els grups han dut a terme reunions amb diferents col·lectius, una tasca d’escolta activa de perfils diversos vinculats a l’activitat hospitalària i una extensa recerca bibliogràfica.

Vegeu aquí la infografia de les Bones Pràctiques HUB

De tot l’après en aquest procés, ara en surt el Manual Il·lustrat de Bones Pràctiques, que, com el mateix Manual recull, “és un document que neix amb vocació de participació, obert a professionals i usuaris del nostre hospital, centrat en els valors amb els quals ens identifiquem com a institució.”

El Manual recull un total de 67 bones pràctiques agrupades en 12 conceptes. Cal destacar que, per il·lustrar-les, s’ha volgut posar en valor el talent il·lustrador del personal l’HUB. En consultar el Manual podeu gaudir de la inestimable aportació artística dels següents noms, que han volgut participar en el projecte realitzant les seves obres especialment per aquest Manual:  

Silvia San Miguel; Arquitecta de la Direcció d’Infraestructures i Serveis Generals

Xavier Corbella; Cap de Servei de Medicina Interna

Fernando Fernández Aranda; Director de Programa, Servei de Psiquiatria  

Iluminada Romera Peregrina; Infermera de Crítics  

Francisco Fernández Vargas; Membre del Departament d’Audiovisuals

Volem agrair-los públicament la seva implicació i contribució.ç

Aquí podeu llegir tot el Manual de Bones Pràctiques

La campanya de difusió del Manual durarà un any, durant el qual cada mes podreu gaudir d’un salvapantalles diferent compost no només d’un dels dotze conceptes de bones pràctiques, sinó també d’una de les magnífiques il·lustracions del manual. Així mateix, també està prevista una exposició de les obres.  

 

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: