Dues infermeres de l’Hospital de Bellvitge reben el Premi Jove Talent de la Societat Catalanobalear d’Infermeria

- Recerca

Andrea Urbina i Cristina Subirana, ambdues infermeres de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), han estat guardonades amb el Premi Jove Talent en la VII Edició dels Premis Tenim Talent de la Societat Catalanobalear d’Infermeria. Els premis s'entregaran el proper 30 de maig a l’Auditori de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

En la categoria de Recerca, ha estat reconeguda per la seva destacada contribució Andrea Urbina, infermera de l’Àrea de Qualitat, Metodologia i Coneixement de l’HUB, investigadora predoctoral, secretària del Grup d'Investigació Infermera GRIN-IDIBELL i professora associada de la Universitat de Barcelona. Els resultats preliminars de la seva tesi doctoral ja han estat premiats pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències i el Consell General d’Infermeria.

En la categoria d'Atenció Hospitalària, ha estat premiada Cristina Subirana, infermera de Pràctica Avançada (IPA) en Malalties Respiratòries i Cirurgia Toràcica a l’HUB i professora associada de la Universitat de Barcelona. Subirana treballa amb un equip multidisciplinari en un innovador estudi sobre la microbiota intestinal en pacients tractats amb antifibròtics pulmonars. De fet, en els darrers anys s’ha format en nutrició i dietètica, el que l'ha portat a impartir tallers solidaris per a pacients amb càncer de pulmó i mama sobre l'alimentació i l’estil de vida, a més de fer divulgació amb el seu projecte a xarxes socials @healthyfoodiecris.

Els Premis Tenim Talent tenen com a objectiu reconèixer joves infermeres i infermers amb talent, capacitat, aptituds i actituds excepcionals. Els guardons estan destinats a joves professionals amb carisma i amb un alt impacte dins la seva àrea d’expertesa i projecció de futur.

Aquests reconeixements posen de manifest la dedicació i el ferm compromís de les infermeres de l’Hospital de Bellvitge en la seva tasca professional i en la seva contribució al desenvolupament de la disciplina.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: