PATROCINADORS D'OR

canon

Canon Medical ofereix una àmplia gamma d'equips mèdics per a diagnòstic i intervencionisme (TC, RM, UL i RX), així com un ampli conjunt de solucions informàtiques de postprocessament d'imatges. Sota el lema "Made for Life", Canon Medical contribueix favorablement a la gestió hospitalària i ofereix tota mena de sistemes i serveis sanitaris adaptats al pacient, mantenint la seva llarga tradició d'aportació a la sanitat.

Treballem mà a mà amb els nostres col·laboradors: comunitat mèdica, acadèmica i investigadora. Iniciem les nostres relacions basant-nos en la transparència, la sinceritat i el respecte. Treballant tots plegats, procurem crear solucions líders que ajudin a enriquir la qualitat de vida.

Amb presència a més de 150 països, més de 100 anys d'experiència, 5 fàbriques i 11 Centres dedicats a Investigació i Desenvolupament, Canon Medical ocupa el primer lloc entre les empreses japoneses, i el tercer lloc als EUA, en lideratge R+D .

novartis

Som una companyia farmacèutica impulsada pel lideratge tecnològic en investigació i desenvolupament, excel·lència comercial, accés a tractaments i ciència de dades. Novartis reimagina la medicina per millorar i perllongar la vida de les persones. Els nostres tractaments i teràpies innovadores, que han ajudat a millorar la vida de més de 750 milions de persones a tot el món i 10 milions a Espanya el 2021, abasten la majoria de patologies, des de la malaltia cardiovascular i el càncer fins a malalties rares d'origen genètic. Aquest és el nostre propòsit. Hem evolucionat com a organització durant segles, des del 1750, per romandre sempre a l'avantguarda del coneixement i aconseguir així un impacte positiu en la salut de la població.

palex

A Palex Medical treballem per convertir-nos en un proveïdor global del sector de la salut.

Basem el creixement i desenvolupament en la cerca constant d’innovacions, millores i el desig de donar resposta i aportar solucions globals als nostres clients.

L’objectiu de Palex és ser al costat dels pacients i dels professionals de la salut, convertint-nos en el soci expert capaç d’impulsar canvis significatius al nostre sector.

Contacte comercial de Palex: palex@palexmedical.com o Tel. 934 006 500

EGARA ambulàncies

La nostra missió és oferir serveis de transport sanitari amb els més alts estàndards de qualitat combinant els millors recursos humans i materials. Disposem d’equips d’última tecnologia i donem feina a més de 1.200 professionals del sector sanitari, essent aquests el nostre principal element diferenciador, així com el model de gestió d’aquests, basat en el dinamisme, la comunicació entre els agents del sector i orientat a l’usuari final, per oferir les millors solucions a cada trasllat i amb la confiança d’un servei ben fet.

Som persones i treballem per a les persones. Realitzem més de 600.000 serveis (donant cobertura a més de 500.000 usuaris) anualment.

La responsabilitat social és un fet a casa nostra, contribuint a la millora econòmica i social del nostre entorn més immeditat (col•laborant amb la recerca mèdica), així com el respecte pel medi ambient (participant en projectes de reforestació), i ajudant a les comunitats del tercer món (fent donacions d’ambulàncies i material mèdic a l’Àfrica). 

Werfen és una companyia privada en creixement, fundada en el 1966 a Barcelona.
 
Som líders mundials en diagnòstic especialitzat, en les especialitats d’ Hemostàsia, Acute Care Diagnostics i Autoimmunitat. A través de la nostra línia comercial d'OEM, fabricant d'Equips Originals per tercers, investiguem, desenvolupem i produïm assaigs i biomaterials a mida.
 
Actualment, operem directament a més de 30 països i estem presents a més de 100 territoris a través de distribuïdors.
 
Els nostres centres de R+D i de producció estan situats als Estats Units i Europa. Al 2020, els nostres ingressos van assolir els 1.696 milions d'euros i comptem amb un equip de 5.501 empleats.

rovi

ROVI és una companyia farmacèutica paneuropea, especialitzada i dedicada a la investigació, desenvolupament, fabricació sota llicència i comercialització de petites molècules i especialitats biològiques.

La companyia, en continu procés d'expansió internacional, té filials a Portugal, Alemanya, el Regne Unit, Itàlia, França i Polònia, i compta amb una cartera diversificada de més de 40 productes comercialitzats, on destaca el seu producte de referència, Bemiparina, que ja es comercialitza a 58 països de tot el món.

Així mateix, el 2017, ROVI va iniciar la comercialització de la seva biosimilar d'enoxaparina, desenvolupat internament, a Europa. ROVI continua desenvolupant la tecnologia de la Plataforma ISM®, una línia de recerca capdavantera en el camp de l'alliberament perllongat de fàrmacs amb avantatges demostrats. Cotitzada a Borsa des del 2007, el desembre del 2021 s'ha integrat a l'IBEX-35.

stryker

PATROCINADORS DE PLATA

ge
roche
biotronik
gilead
carburos medica ft
assa abloy black
suris
tma
medtronic

PATROCINADORS DE BRONZE

fresenius
kanbanlog
bosch pascual
artisteril
boston scientific
csl behring
trox
ucb
schneider
sanofi
philips
dornier

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: