Les cirurgies en directe protagonitzen la nova edició del Barcelona International Arthro Shoulder

-

Els dies 2 i 3 de desembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge acull una nova edició del Barcelona International Arthro Shoulder.

El curs està dirigit pel Dr. A. Hachem, del Servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i pel Dr. Raúl Barco, de l’Hospital La Paz de Madrid, i està coordinat pel Dr. Xavier Rius, de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Aquest any el curs s’ha plantejat amb un format híbrid, amb una part dels assistents presents a la sala i d’altres connectats de forma telemàtica. El programa inclou la retransmissió i el comentari d’un total de 18 cirurgies, de les quals 12 estaran realitzades i explicades en directe i les 6 restants en diferit.

Les cirurgies presentades són una selecció de casos complexos o innovadors de l’àmbit de l’artroscòpia d’espatlla, i van a càrrec d’un panel internacional de prestigiosos cirurgians de l’especialitat, procedents de països com ara Espanya, Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units, Itàlia, França o Suïssa.