Agenda SimHUB

SimHUB cursos oberts
Cursos oberts
  • Abordatge pacient crític ABCDE – Simulació Clínica en Pacient Crític - Bàsic(SCPC-B)

L’objectiu del curs es dirigir als participants a tenir una formació específica mitjançant la interiorització de la metodologia ABCDE en el pacient amb RIM (Risc Imminent de Mort)

Docència mixta (online i simulació)

Dates: 21 de novembre de 09:00 h. a 19:00 h. 22 de novembre de 09:00 h. a 14:00 h.

Inscripcions 

L’acceptació d’aquest curs, serà per estricte ordre d’inscripcions

Formacions en simulacio_HUB
Cursos tancats
SIMHUB coronàries
  • Simulació en ECMO V-A

L’objectiu del curs va ser millorar les habilitats en ECMO V-A dels participants en el novè curs internacional de assistència circulatòria mecànica i noves tecnologies en la insuficiència cardíaca avançada

  • Curs simulació en el maneig de VAD

Via aèria difícil L’objectiu del curs va ser proporcionar els coneixements bàsics i avançats per solucionar les diferents situacions crítiques que es poden trobar en el maneig de la via aèria i la manera de resoldre-les. El curs anava dirigit a tots els residents de primer any d'Anestesiologia i Reanimació. Està acreditat per la Societat Catalana d'Anestesiologia i Reanimació (SCARTD)

  • Curs simulació en Suport vital avançat (SVA)

L’objectiu del curs va ser la formació en suport vital avançat, tractament arítmies i trastorns greus del ritme cardíac i en el maneig de la via aèria. Els docents van ser instructors del Consell Català de Resuscitació (CCR) amb la finalitat de formar a futurs Instructors en SVA pel mateix HUB.

  • Curs de Suport Vital Bàsic amb via aèria instrumentalitzada

Es tracta d'un curs transversal per a tots els professionals de medicina que comencen la residència en el HUB. Va ser impartit pel personal d'anestèsia del mateix hospital.

  • Curs simulació clínica en el pacient cardiològic

L’objectiu del curs va ser proporcionar una acollida als professionals de l’Àrea de Malalties del Cor (AMC) del HUB, impartint coneixements bàsics relacionats amb el maneig del pacient cardiològic (a través de la plataforma virtual de l'hospital) y habilitats pràctiques més habituals )a través de tallers pràctics i metodologia de la simulació clínica).

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: