Repte Solidari Only Step

Banner OnlyStep

 

#unpasmes

Only Step és un repte solidari que neix amb la intenció de recaptar fons per a la recerca del càncer cerebral per a l'Hospital Universitari de Bellvitge.

  • Dissabte 8 de juny a les 16:30h
  • La caminada comença a Barcelona i acaba al Masnou. Tot un recorregut al costat del mar, que culmina a la platja Ocata.
  • Cada euro recaptat es transfomarà en un pas, i l'objectiu principal és arribar a caminar un mínim de 10 km. 

APUNTA'T 

Per cada euro que recollim ens comprometem a fer una passa. L'objectiu principal és caminar un mínim de 10 km, però esperem que en siguin molts més!

Celebrarem la meta dels 10 km amb un concert a l'aire lliure i moltes sorpreses.

Amb tu, arribarem més lluny. 

Fes un pas per Only Step a les xarxes socials. Fes-te una foto amb el hashtag #unpasmes escrit a la sola de la sabata i comparteix-la! 

Què ens mou a fer el pas?

La idea d'Only Step sorgeix de la companyia que ha fet la postproducció del documental "La Simfonia dels Herois", Only Postproduction, amb el suport de l'Hospital Universitari de Bellvitge. Aquesta història tan especial els ha motivat a iniciar el repte d'una caminada popular per recaptar fons per a la recerca en càncer cerebral.

Coneix el projecte solidari "La Simfonia dels Herois"

"Quan la màgia de les notes és un camí reparador davant una malaltia greu"

Aquest és un projecte liderat pel Doctor Andreu Gabarrós, cap de Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, reconegut especialista a escala nacional i internacional en l'àmbit de la cirurgia cerebral amb més de 25 anys de trajectòria professional en l'àmbit de l'assistència i la recerca.

El projecte té per objectiu sensibilitzar sobre l'impacte que tenen els tumors cerebrals en els pacients, sobre l'augment de la supervivència en els últims anys gràcies a la millora de les tècniques quirúrgiques i sobre la necessitat d'invertir en recerca per frenar l'evolució dels tumors i la seva reaparició.

El Dr. Gabarrós compagina la seva tasca assistencial amb la seva passió per la música: és compositor, lletrista, teclista i vocalista de la banda de rock Dorigen.

Amb el projecte "Simfonia dels herois" ha volgut fer un reconeixement a l'esforç de superació dels pacients intervinguts d'un tumor cerebrals. Ha triat 9 pacients que eren músics, els ha compost una cançó i els ha convidat a participar-hi, adaptant cada peça a l'instrument que tocava el pacient.

Per a tancar el disc, ha triat la cançó coral "Simfonia dels herois", que dona nom al projecte i on participen tots.

El projecte compta amb la col·laboració de l'IDIBELL i l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

Only Step

Preguntes Freqüents

En primer lloc, cal tenir clar que participar en la Caminada ONLY STEP, significa participar en una mobilització solidària. Per aquest motiu, el repte solidari és recaptar fons per a la recerca en tumors cerebrals.

Per participar-hi t’has d’inscriure a la caminada aquí.

Per inscriure-t’hi, omple el formulari d'inscripció que trobaràs aquí, i segueix les instruccions.

La caminada comença al litoral de Barcelona i acaba a la platja d’Ocata (el Masnou). És un recorregut de 10 km pel litoral del Maresme.

La inscripció mínima és de 10 €. D’aquí en amunt, no hi ha una xifra màxima per ser solidari.

Una part de la teva inscripció haurà de servir per finançar les despeses associades a l’organització de la caminada solidària (com ara els tubulars identificatius, l’assegurança per al dia de la caminada i altres costos d’organització); així com per cobrir el cost de la samarreta de la cursa.

L’altra part de la teva inscripció anirà destinada directament a la recerca del càncer cerebral, perquè volem fer un pas més per trobar-hi solucions.

La teva inscripció inclou una samarreta oficial de la caminada i l’assistència al concert final de grup DORIGEN a la platja d’Ocata.

La samarreta la pots recollir a:

  • La seu d’ONLY
  • A l’Hospital de Bellvitge
  • A l’Ajuntament del Masnou

I tant que sí! L’ONLY STEP és una bona ocasió per compartir un dia amb la família, alhora que sensibilitzar els més petits i fer-los partícips d’una acció solidària. En tot cas, els menors no poden participar-hi sols: cal que vagin amb un tutor que en sigui responsable.

Sí. Pots formar un equip amb amics, familiars o companys de feina. Simplement, assegura't que tots els membres de l'equip es registrin individualment.

Durant el recorregut no n’hi haurà. Només hi haurà un punt d’avituallament al punt d’arribada al Masnou.

Entrant en aquesta pàgina web hi trobaràs un apartat on podràs fer la teva aportació sense apuntar-te a la caminada.

Sí. Aquí trobaràs un apartat on podràs comprar-la.

L'hora de sortida és a les 17h tot i que recomanem arribar sobre les 16:30h per la recollida de la samarreta i per temes organitzatius.