Nous residents

En la convocatòria MIR 2024 oferim 100 places per a residents que vulguin créixer i formar-se amb nosaltres

L'HUB, Centre Docent d’Excel·lència.
L’experiència #ResidentsBellvitge en primera persona.

100
Places acreditades
393
Residents actualment
43
Unitats Docents acreditades
112
Tutors acreditats

Entrena't al SimHUB, el Centre de Simulació Mèdico-Quirúrgica Avançada de l'HUB!

El Centre de Simulació Mèdico-Quirúrgica Avançada (SimHUB) de l’Hospital Universitari de Bellvitge és un nou equipament d’excel·lència. S’hi poden recrear processos clínics i procediments d’alta complexitat en entorns equiparables als reals sense que els errors repercuteixin en el pacient.

Permet entrenar-se en habilitats tècniques (cirurgia mínimament invasiva i robòtica, pacient crític) i no tècniques (comunicació entre professionals, professional-pacient i tallers per a la presa de decisions), amb material d’alt nivell i personalització d’escenaris específics.

Serà un espai clau durant la teva residència a l'HUB.

Benvolguts nous residents, abans de la vostra incorporació, necessitem que feu els següents tràmits:

1

Unitat de Docència

Per a constar al nostre aplicatiu de docència us heu de registrar com a nou resident. També heu d’enviar al nostre correu electrònic docencia@bellvitgehospital.cat el document de confidencialitat del resident.

L'acte de Benvinguda serà el 6 de maig del 2024 a les 8:00h a la Sala d'actes de l'hopital.

Registra't com a nou resident
2

Unitat de Prevenció de Riscos Laborals

Com a nou professional de l´Hospital de Bellvitge és imprescindible que et facis una revisió mèdica abans de l´inici de l’activitat laboral. Per a fer-la, cal que us poseu en contacte amb la Unitat Bàsica de Prevenció de Riscos Laborals per correu electrònic a ubp@bellvitgehospital.cat especificant a l’assumpte: VISITA MÈDICA R1.

A la sol·licitud electrònica s’ha d’incloure aquest document complimentat i signat juntament amb les següents dades:

  • Nom i cognoms
  • NIF/NIE,
  • Data de naixement 
  • Número de telèfon mòbil de contacte

El dia de la revisió mèdica hauràs de portar el carnet de vacunació actualitzat.

3

Unitat de Recursos Humans

Per poder fer els tràmits necessaris per la contractació, necessitem que porteu presencialment la documentació que demanem en aquest document d’alta. 

La documentació ens la heu de fer arribar per correu electrònic a amarin@bellvitgehospital.cat i a l'assumpte heu de posar: "incorporació nous residents"

El termini de presentació és del 8 al 30 d'abril (ambdós inclosos).

Contacte: M Àngels Marin Armas, tel. 932 60 75 71

4

Incorporació dels nous residents

Per gestionar la targeta i taquilla per a la incorporació dels nous residents necessitem que ens envieu les següents dades a aquestes adreces de correu electrònic: targeta@bellvitgehospital.cat i taquilla@bellvitgehospital.cat facilitant aquesta informació: 

Cognoms i nom

NIF/NIE

Adreça de correu

Telèfon mòbil

Foto tipus carnet (formato JPG) amb una mida de 120x160 píxels i com a mínim 20 KB.

Preguntes Freqüents

Sí, tenim el nostre institut propi d’Investigació (IDIBELL) amb facilitats per a residents. A més, dins la nostra formació transversal per a residents, podràs gaudir de l’Itinerari de Recerca, amb tot el que necessites saber en Recerca Bàsica, Intermitja i Avançada.

Sí, tenim un centre de simulació, el SimHUB, on et podràs formar amb material d’alt nivell i personalització d’escenaris en habilitats tècniques bàsiques i avançades i en habilitats no tècniques com comunicació, presa de decisions...

Respectem el nombre de guàrdies i les lliurances que es generen. Podràs consultar a l’apartat Què vols fer? els itineraris formatius de les diferents especialitats.

La majoria d’especialitats comencen fent guàrdies a Urgències, als diferents mòduls d’Urgències, que estan dividits per patologia mèdica/quirúrgica i per gravetat amb un equip d’adjunts motivats i molt professionals que t’ajudaran en tot el que necessitis.

Sí, a Bellvitge funcionem amb pools de guàrdia, que són equips de residents de acostumen a fer les guàrdies junts. A Bellvitge hi ha 6 pools històrics, quan arribis tindràs el teu pool, que t’acompanyarà en les guàrdies, et recolzarà i serà la teva petita família durant tota la residència. Mai estaràs sol!

Sí, al acabar la residència s’ofereixen beques post-residència per aquells residents interessats en la recerca i que presentin un projecte d’investigació

Sí, les rotacions externes nacionals i internacionals estan contemplades a tots els itineraris formatius de les diferents especialitats per formar-te en quelcom que complementi la teva formació al nostre centre.

L’hospital està molt ben comunicat, pots arribar en metro (parada Hospital de Bellvitge, línia vermella) si vens des de Barcelona o l’Hospitalet o en autobús o tren si vens des d’altres poblacions.

Sí, el nostre hospital té una part de l’aparcament destinada a treballadors de l’hospital i també hi ha aparcaments gratuïts al costat de l’hospital.

No, estàs molt a prop, dins de la xarxa de metro de Barcelona i a només 20 min de Plaça Catalunya.

La benvinguda a l’hospital es fa conjunta amb tots els nous residents i t’explicarem tot el que necessitis saber per començar la teva residència, des de com és l’hospital, normativa bàsica, funcionament de les Urgències, simulació en RCP, sistema informàtic. Els primers dies de la teva residència són formatius, per conèixer l’hospital i els teus nous companys.

Sí, a més a més del teu tutor que t’acompanyarà i ajudarà durant tota la residència, pots comptar amb els membres de la Comissió de Docència i també podràs formar part de la Comissió com a vocal resident, si estàs interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: