Com ingressar?

covid web_2
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Mesures Covid-19
  •  VISITES HOSPITALITZACIÓ: En el moment de trucar al pacient per comunicar la data i hora d’ingrés serà informat de les mesures vigents de restricció d’accés als acompanyants. Actualment es permet l’entrada d’un sol acompanyant fins a la unitat d’ingrés on el personal sanitari completa amb ell/a la informació i entrega dels objectes personals per fer-se'n càrrec. Un cop fet això, els acompanyants han d’abandonar l’hospital. Les visites durant l’hospitalització estan restringides, excepte pacients menors d’edat i titulars de la tarjeta CUIDA’M.
  • INFORMACIÓ MÈDICA DURANT L’INGRÉS: El facultatiu dona informació telefònica a la persona designada pel propi pacient en horari de 13 a 17 hores de dilluns a divendres i sempre que hi hagin canvis clínics significatius. Quan es consideri necessari es trucarà des de l’hospital per donar la informació presencial. En cas que necessiteu informació mèdica del vostre familiar heu de trucar al telèfon per informació de Pacients hospitalitzats: 634 298 442
realitat post Covid CMA
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Cirurgia Major Ambulatòria (CMA)

La Unitat de Cirugia Major Ambulatòria consta de 32 punts assistencials per donar resposta a l’activitat de 7 quiròfans monogràfics de CMA de totes les especialitats quirúrgiques.

Si t’han de fer una intervenció de cirurgia major ambulatòria, has de dirigir-te a la Sala d’espera del Mòdul C de l’Edifici Tecnicoquirúrgic. Per accedir-hi, entra per la porta principal de l’Hospital i puja a la planta 1 (ascensors o escales), després has de seguir el passadís que hi ha al costat de les escales fins a la sala d’espera on trobaràs una màquina TESEO per passar la targeta sanitària (TSI). Allà l’administratiu t’avisarà per pantalla per cursar l’ingrés al taulell del Mòdul B (color groc).

Si la teva intervenció és d’Oftalmologia has d’accedir a l’hospital per l’accés 2, situat a l’esquerra de la porta principal. Al passadís hi trobaràs una màquina TESEO per passar la targeta sanitària (TSI). L’administratiu t’avisarà per la pantalla situada a la sala d’espera d’Oftalmologia per cursar l’ingrés.

Els familiars autoritzats pel pacient són informats de l’inici, desenvolupament i finalització de la cirurgia per SMS i a través de l'aplicació mòbil, El meu HUB. Un cop finalitzada la intervenció rebràs la informació mèdica al telèfon designada pel pacient.

realitat post Covid Hospitalització
Image
Procediment Normalitzat de Treball
Hospitalització

L’hospital consta de 831 llits dels quals 547 són llits d’hospitalització convencional, 29 llits de salut mental, 92 llits d'hospitalització de curta estada, 73 llits de semicrítics, i 56 llits de cures intensives, 10 llits de crítics de cardiologia i 24 llits de crítics reanimació postquirúrgica i d’urgències. La nostra cartera de serveis inclou a totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques excepte obstetrícia i pediatria.

Per ingressar a l’Hospital, has d’entrar per la porta principal i dirigir-te al Servei d’Admissions, situat a l’esquerra del vestíbul principal.

Trobaràs una màquina TESEO per passar la targeta sanitària (TSI), i l’administratiu t’avisarà per cursar l’ingrés.

A més, des del mes de gener del 2021 també disposem de 64 llits d'hospitalització i 48 llits d'urgències a l'edifici Delta destinats a pacients Covid-19.