14 juny 2022

“Ara farà 50 anys”, el primer conte escrit i il•lustrat per 32 professionals de l’HUB, es fa extensiu a pacients i equip humà de l’hospital en una edició impresa de l’obra, ja disponible de forma gratuïta a diversos punts del centre. Aquesta història de ficció transcorre al llarg dels 50 anys d’existència de l’Hospital de Bellvitge i es va presentar durant la Diada de Sant Jordi.

10 juny 2022

El Servei d'Otorrinolaringologia de l'HUB ha fet, amb una jornada que es va dur a terme el 3 de juny, un recorregut històric de la mà d'antics caps de servei i professionals que han sumat a l'especialitat al nostre centre hospitalari amb el seu coneixement i expertesa a l'abordatge de patologies de coll, nas i oïda.

09 juny 2022

De què parlem quan ens referim a un superbacteri? Fem un bon ús dels antibiòtics? Aquestes van ser dues de les preguntes que van mirar de respondre professionals de l’Hospital de Bellvitge i de l’Atenció Primària Metropolitana Sud el passat 8 de juny en una nova conferència del cicle de xerrades de divulgació científica impulsat per l’HUB amb motiu del seu 50è aniversari.

26 maig 2022

L’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) va ser protagonista a l’emissió del programa Aula L’H de Televisió Hospitalet del passat 25 de maig. En el marc del 50è aniversari que està celebrant l’HUB, el programa dedicat al món de l’educació de la televisió hospitalenca va tractar  durant més de 30 minuts la tasca docent i formativa que desenvolupa el centre com a hospital universitari del Campus Bellvitge de la UB.

23 maig 2022

El Museu de l’Hospitalet va organitzar el passat 20 de maig una visita guiada reservada per a professionals de l’Hospital de Bellvitge a l’exposició Cinquanta objectes per a cinquanta anys, que recull mig centenar de peces inèdites, vinculades unes amb les altres i que serveixen per comprendre el passat i el present de la segona ciutat de Catalunya.

20 maig 2022

La prevenció dels trastorns alimentaris va ser la protagonista d’una nova conferencia del cicle de xerrades científiques a l’Hosptalet, impulsades per l’Hospital de Bellvitge (HUB) amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari. Isabel Sánchez-Díaz, psicòloga adjunta en la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària i en la Unitat de Trastorns Obsessiu-Compulsius del Servei de Psiquiatria de l'HUB, i Lucía Camacho-Barcia, investigadora d’aquesta unitat i de l’IDIBELL, van parlar el 19 de maig a l’Espai Jove de Ca n’Arús sobre uns trastorns que tenen una especial incidència entre les i els joves.