Tour d’innovació a Tech Barcelona de les Comissions d’Innovació Local de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital de Viladecans i l’Atenció Primària Metropolitana Sud

-

Experts en innovació i clínics membres de les diferents Comissions d’Innovació Local (CIL) dels dispositius de la Gerència Territorial Metropolitana Sud (GTMS) de l’Institut Català de la Salut han visitat la seu de Tech Barcelona, associació sense ànim de lucre. Recentment, ambdues institucions han signat un conveni de col·laboració que vol promoure la innovació tecnològica en l’àmbit de la salut.

En aquesta visita, la comitiva de la GTMS ha tingut l’oportunitat de conèixer empreses emergents de base tecnològica i projectes emprenedors de diferents sectors i específics que poden tenir impacte en salut que actualment es troben instal·lats a l’Edifici Pier 01 de Tech Barcelona.

Properament Tech Barcelona inaugurarà el Pier 07, un centre només dedicat a projectes de salut i les ciències de la vida on hi treballaran unes 500 persones. Serà un espai de connectivitat que permetrà transmetre el coneixement entre empreses emergents, hospitals i centres de recerca, així com aplicar immediatament en l’entorn hospitalari les solucions digitals que s’hi dissenyin.

Ferma aposta per a la innovació a l’àrea Metropolitana Sud

L’àrea Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut (ICS) compta amb un model d’Innovació, amb 21 projectes d’eHealth i de transformació digital en execució, en àmbits com la insuficiència cardíaca, les arítmies, l’ictus, procediments quirúrgics en ginecologia, pacient crític i diagnòstic en patologies infeccioses, oncològiques i neurodegeneratives.

“La visió de la Gerència Territorial Metropolitana Sud és la de treballar la innovació en xarxa amb tots els centres de l’àrea de referència del sud de Catalunya i altres institucions, com Tech Barcelona, sempre amb la brúixola orientada cap al pacient”, ha assegurat la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l’àrea Metropolitana Sud i de l’HUB.

Més informació de Tech Barcelona al seu web (https://techbarcelona.com/) i enllaç a la seva newsletter, a la que us podeu subscriure: http://eepurl.com/h46ctb