Debat al Mobile sobre el paper dels professionals en el desenvolupament de la salut digital

- Innovació

La Dra. Mònica Povedano, cap de la Unitat Funcional de Malaltia de Motoneurona del Servei de Neurologia de l’Hospital de Bellvitge, ha participat avui en una sessió del MWC (Mobile World Congress) centrada en el paper que han de jugar els professionals de la salut en el desenvolupament i implementació de productes i serveis de salut digital.

En la seva intervenció, la Dra. Povedano ha destacat dos aspectes que considera cabdals per al desenvolupament de les solucions de salut digital. El primer és la formació, que considera ha d’arribar tant a la ciutadania com als professionals. En segon lloc, ha subratllat la necessitat del treball conjunt entre especialistes en tecnologies digitals i professionals clínics per desenvolupar solucions ben ajustades a les necessitats reals.

A la sessió també han participat George Margelis, assessor del govern d’Austràlia en tecnologies de la informació per a l’atenció de persones grans, i Tobias Silberzahn, especialista en temes d’innovació en salut de la consultora McKinsey & Company.

L’acte s’integra en el programa del Digital Health & Wellness Summit 2023 (DHWS23), que s’tornat a celebrar al MWC de Barcelona com a part de l'esdeveniment 4YFN. El DHWS23 està desenvolupat per l'Aliança Europea de Salut Connectada (ECHAlliance).

L'objectiu de DHWS23 és posar en contacte als professionals innovadors que aporten tecnologies digitals per millorar la prestació d'atenció mèdica a tot el món. Aquest esdeveniment està dedicat a la innovació disruptiva al voltant de les tecnologies mòbils i mostrarà les necessitats del mercat de la salut digital amb tots els agents implicats.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: