Com puc sol·licitar un duplicat de documentació?

  • Per internet

Posem a la seva disposició uns formularis que li permetran sol·licitar còpies de la història clínica. Així podrà evitar desplaçaments i esperes innecessàries.

  • Presencialment

Si no disposa d'accés a Internet, pot recollir i entregar els formularis a la Unitat d'Arxiu, a l'edifici de Consultes Externes. De dilluns a dijous, de 8.30 a 13.30 hores. Dirigiu-vos al taulell d'Atenció al pacient i familiars per a la Documentació Clínica al mòdul B2 de l'edifici de Consultes Externes.

  • Com rebré la documentació?

En omplir el formulari se li sol·licitarà per quina d’aquestes tres vies vol rebre la documentació (esculli’n només una):

1. Per correu electrònic. Amb circuit de doble validació per garantir la seguretat de l’enviament (SMS + clau i enllaç)

2. Per correu postal. Rebrà un SMS quan la documentació s’hagi enviat.

3. Recollida presencial. Quan la documentació estigui preparada, rebrà uns SMS en què se li indicarà on ha de dirigir-se per recollir-la. Li recordem que pot accedir als informes assistencials i de proves a través de La Meva Salut.

  • Quan podré disposar de la documentació?

En un termini màxim d’un mes, en cas de sol•licitar un nou informe. En un termini de quinze dies, en cas de sol·licitar duplicat de documentació.

Per dubtes sobre el circuit o qualsevol incidència pot contactar amb el correu electrònic: arxiuhospital@bellvitgehospital.cat

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: