Es restringeix l’entrada d’acompanyants a tot l’hospital i s’habilita un nou circuit d’informació a familiars

-

Amb motiu de la situació excepcional provocada pel Covid-19, l’Hospital Universitari de Bellvitge extrema les mesures de precaució i restringeix l’entrada de visitants i acompanyants a tot l’hospital. L’objectiu és disminuir el nombre de persones circulant pel centre per evitar la transmissió del coronavirus.

Com a conseqüència d’aquesta restricció, com que els metges no poden informar presencialment als familiars dels pacients, s’ha posat en marxa un circuit d’atenció per via telefònica. L’hospital truca al familiar designat prèviament pel pacient i l’informa de l’estat del malalt. L’horari de les trucades és preferiblement entre les 13 i les 16 hores. Si després d’aquesta franja horària ningú s’ha posat en contacte amb la família, es pot trucar als telèfons 634 298 442 i 634 298 427 per notificar-ho.

En aquestes circumstàncies, a causa de la restricció, només poden entrar a l’hospital:

• Les persones que s’hagin de fer una prova. Cal acreditar-ho amb el full de citació i adreçar-se al taulell d’informació per confirmar la realització de la prova.

• Les persones que hagin d’ingressar. Si ho fan acompanyades, un cop formalitzat l’ingrés, l’acompanyant ha de marxar i no pot pujar a planta. Consulteu aquí el llistat de coses a portar de casa.

*Mesures excepcionals pandèmia Covid-19 | Hospitalització. Informació per a familiars/acompanyants

• Les persones que necessitin ser visitades a Urgències. Si arriben acompanyades, l’acompanyant haurà de marxar i no podrà quedar-se a la sala d’espera. Els pacients només podran entrar amb telèfon mòbil i carregador. Si ingressen a planta i necessiten alguna altra cosa, l’hospital activarà un circuit per fer-los arribar els seus estris personals.

*Mesures excepcionals pandèmia Covid-19 | Urgències. Informació per a familiars/acompanyants

  • coronavirus-generic_HUB