Càlid i festiu reconeixement a les jubilades i els jubilats de l’HUB

-

Un total de 54 treballadores i treballadors de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) que s’han jubilat en el decurs de l’any 2023 han rebut el 10 de juny un emotiu i alhora divertit reconeixement, en un acte celebrat a la sala d’actes de l’HUB.

Els assistents han arribat passant per una catifa vermella i un photocall amb els noms de tots els treballadors i treballadores jubilats en 2023, i han estat rebuts per dos singulars acomodadors, el Pepin i la Pepina, actors de la companyia El gran Mogol. Amb les seves atencions han aconseguit que tots els assistents accedissin a la sala amb un somriure al rostre.

El Dr. Javier Tapia, subdirector del Procés Ambulatori; Rosa Soldevila, directora d’Infermeria i Josep Àngel Duró, director de Persones, han estat els encarregats de donar la benvinguda a l’acte, conduït per Lorena Rodellar, membre de l’equip de llista d’espera i preoperatori i actriu especialitzada en improvisació teatral. Aquesta faceta, la seva cara b, és la que ha mostrat en un parell d’àgils i divertits monòlegs sobre dos elements de la quotidianitat de l’hospital, com són el pàrquing i els ascensors.

Tots tres han agraït la tasca dels professionals jubilats, sempre essencial perquè un engranatge i complex com el d’un hospital de 3r nivell funcioni i pugui tenir cura de forma adequada de la salut dels ciutadans, a més de recordar que “sempre sereu de l’HUB”.

L’infermer de la UCI Santi Gallego, jubilat després de més de 32 anys a l’HUB, ha fet un breu parlament en representació de tots el grup de jubilats amb un breu repàs de la seva trajectòria laboral, de la qual ha destacat el contacte i la col·laboració amb els companys com l’element constant per fer el dia a dia més fàcil i superar tots els problemes, entre ells un d’enorme com va ser la pandèmia.

Abans de la foto de família, les treballadores i treballadors jubilats han rebut l’obsequi d’un bolígraf i una reproducció d’una aquarel·la original de Fernando Fernández Aranda, cap de la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària del Servei de Psicologia Clínica, numerada i signada per l’autor.

El violí d’Isabel Cachon, especialista en bioquímica clínica del Laboratori Clínic Territorial Metropolitana Sud, ha posat una cloenda emocionant a l’acte.

El grup de 54 professionals jubilats en 2023 està integrat per: dos ajudants de llenceria; un auxiliar d’hoteleria; quatre zeladors; un llauner; un telefonista; sis administratius; dues tècniques de diagnòstic per la imatge i laboratori; tretze auxiliars d’infermeria; setze infermeres, sis facultatius i dues directives.

Moltes gràcies per la vostra feina i molta sort en aquesta nova etapa vital! No oblideu passar-vos per l’àlbum de fotos de l’acte de reconeixement a les jubilades i els jubilats de l’HUB!

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: