La Dietista-Nutricionista i la Refent de Benestar Emocional i Comunitari del CAP Sant Ildefons van realitzar un parell de tallers per a treballar l’alimentació saludable i fomentar una relació positiva amb els aliments i el cos amb els Espais Joves de Cornellà.
El 1r taller va constar d’una sessió teòrica on es van treballar conceptes de nutrició, alimentació saludable, emocions i alimentació... Es van recollir les opcions més habituals que els i les joves acostumen a consumir a l’hora d’esmorzar i berenar, detectant-se un elevat consum de begudes ensucrades i energètiques, brioixeria i aliments processats.
El 2n taller es va celebrar un concurs de preparació de receptes saludables on es van proposar 2 opcions salades i 2 opcions dolces com alternativa al que habitualment consumeixen. Es van dividir en dos grups i en un format de concurs de cuina el jurat va valorar el treball en equip, la presentació del plat i la integració dels conceptes teòrics treballats.
A través del joc i l’experimentació els i les joves han pogut comprovar que és possible trobar alternatives fàcils, ràpides i saludables sense renunciar al plaer de menjar.