Jornada "Enhanced recovery after surgery"

Des del fins al
Presencial/online

Com bé saps, ara fa tres anys van començar a desenvolupar a l’Hospital de Bellvitge el programa ERAS de Recuperació Intensificada després de la Cirurgia, que prepara el pacient per a la seva recuperació funcional, millorant els resultats postoperatoris.  L’any 2018 vam començar a aplicar l’ERAS a la Unitat de Cirurgia Colorrectal i avui ja són 5 els que serveis l’han incorporat i d’altres 7 processos quirúrgics més ho faran en els propers mesos.

Creiem que és un bon moment per compartir l’experiència d’aquests tres anys i conèixer aplicacions consolidades per tal de continuar estenent la presència dels programes ERAS a les unitats quirúrgiques del nostre centre.

Per aquest motiu, et convidem a inscriure’t en les primeres Jornades Enhanced Recovery After Surgery (ERAS), que es duran a terme els dies 9 i 10 de desembre a la sala d’actes de l’hospital, amb un complet programa que inclou la participació de diferents professionals de l’Hospital de Bellvitge i també de l’Hospital La Fe, de València; Parc Taulí, de Sabadell i de l’Hospital Universitario de Galdakao, a Biscaia. A més, tindrem l’oportunitat de conèixer de prop l’experiència de pacients que han estat atesos amb els criteris ERAS, mentre que la cloenda de les jornades la durà a terme Olle Ljungqvist, president del Comitè Executiu de l’ERAS Society.

Confirma la teva assistència en aquest enllaç (copiar enllaç i obrir amb Chrome)

Amb l’assistència a les primeres Jornades ERAS, acreditades pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries-Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 1,1 crédits, rebràs la corresponent certificació.

En aquest enllaç trobaràs el programa de les Jornades

Si no pots assistir presencialment, pots seguir les jornades en directe via youtube* des dels següents enllaços

-         Dijous, 9 de desembre:  https://youtu.be/RZK7UlMuMoM

-         Divendres, dia 10 de desembre:   https://youtu.be/EgdUffE4sZY

Imagen
eras complet

Compartir: