Vaginoplàstia: tots els detalls

La cirurgia de modificació de les persones trans, comprèn un conjunt de tècniques que permeten adaptar els genitals de la persona transgènere.

DESCOBREIX TOTS ELS DETALLS DE LA CIRURGIA A EL MEU QUIRÒFAN

La cirurgia de modificació de les persones trans, comprèn un conjunt de tècniques que permeten adaptar els genitals de la persona transgènere. 

Es tracta d'un conjunt d'intervencions quirúrgiques incloses dins la cartera del servei del sistema públic de salut. 

A l'Hospital Universitari de Bellvitge realitzem la vaginoplàstia per inversió peneana tant per tècnica clàssica com assistida per robot. La cirurgia de modificació de les persones trans, comprèn un conjunt de tècniques que permeten adaptar els genitals de la persona transgènere.

Aparell reproductor masculí.Aparell reproductor femení.

La cirurgia de reassignació sexual ha avançat enormement en els darrers anys. Actualment, és possible recrear fidelment no només la vagina, sinó tot el complex de la vulva, tant des del punt de vista estètic com des de la funcionalitat.

La vaginoplàstia aconsegueix construir una vagina des de zero a partir de teixits del penis, de l'escrot o del peritoneu intraabdominal. A partir de l'escrot es recreen els llavis i a partir del gland es recrea el clítoris. S'associa a l'escissió dels testicles i ajuda així al control hormonal del tractament.

Anatomia d'una neovagina.

Servei de Cirurgia Plàstica

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: