Suplementació nutricional a casa: com prendre-la

  • Si no s'aconsella una pauta individualitzada, cal prendre’s el suplement fora d’àpats, entre hores. Per exemple: a mig matí, a mitja tarda, ressopó a la nit.
  • El sabor de vainilla del suplement permet afegir-hi: cafè, cafè soluble, cacau en pols, grosella, canyella, mel, caramel líquid, EKO®, etc., per variar-ne el gust, sempre que no estigui contraindicat.
  • El producte no s'ha d'escalfar, però sí que es pot refredar a la nevera o afegir-hi un glaçó de gel.
  • Podeu congelar el producte i prendre-us-el gelat. També podeu barrejar-lo amb gelats de diferents sabors, sempre que no estigui contraindicat.
  • El producte s'ha de conservar a un lloc sec i evitar exposar-lo a les temperatures extremes. Un cop obert cal conservar-lo a la nevera un màxim de 24 h.
  • Heu de controlar el pes de forma regular. En cas de pèrdua de pes, si sou pacient de l'Hospital Universitari de Bellvitge, contacteu amb la Unitat de Dietètica i Nutrició Clínica (UDNC).

Hospital Universitari de Bellvitge

Subscribe to our newsletters

Select the newsletter you want to receive: