La Unitat de VIH i ITS participa en l’organització d’un webinar internacional d’actualització en VIH/sida

-

La Unitat de VIH i ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l’HUB té una destacada participació al webinar “HIV from A to Z. Training the new generation of HIV physicians”, un curs internacional organitzat per la Fundació Lluita contra la Sida en el qual participen com a docents destacats experts d’Europa, Estats Units, Argentina, Israel i Austràlia.

El Dr. Daniel Podzamczer, coordinador de la Unitat de VIH i ITS, és un dels quatre membres del comitè científic del Curs. Així mateix, el Dr. Podzamczer, el Dr. Juan Tiraboschi i el Dr. Arkaitz Imaz hi participen com a professors.

La infecció pel VIH és un camp en constant evolució que requereix que els professionals de la salut estiguin actualitzats amb els nous avenços. El programa d’aquest curs ofereix una completa actualització en els coneixements sobre VIH/sida, des de qüestions bàsiques fins a l’epidemiologia i els seus fonaments clínics.

El webinar està disponible de l’1 de febrer de 2021 al 31 de gener de 2022 i les inscripcions són gratuïtes. En trobareu més informació aquí.


 

  • Daniel Podzamczer