La 42a promoció de Medicina de la UB es gradua amb un emotiu acte a l’Hospital de Bellvitge

- Formació

Aquest dijous 6 de juny ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Bellvitge la cerimònia de l'acte de graduació de la promoció 2018-2024 del grau en Medicina del Campus Bellvitge de la Universitat de Barcelona.

L’acte ha estat copresidit per la Sra. Sílvia Cordomí, subgerent de l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans; el Dr. José Luis Rosa, vicedegà de recerca del Campus Bellvitge de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, i el Dr. Antoni Trilla, degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB.

Després dels parlaments inicials de la Sra. Cordomí i el Dr. Roca, representants dels alumnes han donat pas a un resum audiovisual dels sis anys de carrera, i tot seguit han presentat els padrins de la promoció, el Dr. Sergio Martínez Yélamos i la Dra. Lola Gómez Roig, així com al padrí honorífic, el Dr. Josep Maria Ramon, que ha fet la seva intervenció a través d’un vídeo. Després de les intervencions dels padrins, diferents representants de la promoció d’alumnes han pronunciat unes paraules sobre les seves sensacions i perspectives en el moment de la graduació que han estat rebudes amb aplaudiments i ovacions.

Tot seguit s’ha realitzat la lectura conjunta del jurament hipocràtic, s’han lliurat les beques i les orles a cadascun dels alumnes graduats i el Dr. Antoni Trilla ha pronunciat el parlament final.

L’acte ha conclòs amb el cant del Gaudeamus igitur i la tradicional fotografia conjunta commemorativa a l’exterior de l’hospital

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: