Més de 300 nous FSE-MIR omplen la sala d’actes en la Jornada de Portes Obertes de l’HUB

- Formació

La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge es va omplir amb més de 300 persones en la Jornada de Portes Obertes 2023. L’objectiu de la jornada ha estat donar a conèixer l’HUB, un hospital terciari de màxima complexitat, amb un alt volum assistencial, amb àmplia tradició i oferta docent i gran capacitat innovadora, als FSE-MIR que hauran de triar destinació aquest mes d’abril.

Després de la benvinguda, a càrrec de la Dra. Irene Cabello, cap d’Estudis i presidenta de la Comissió de Docència de l’Hospital de Bellvitge, el Dr. Carles Tramunt, tutor de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, ha parlat en representació dels 109 tutors acreditats amb que compta l’HUB, encarregats d’acompanyar els residents en la seva estada. Aquests tutors es distribueixen en les 43 unitats docents acreditades amb que compta l’hospital (aquest any 2023 s’afegeix Al·lergologia).

Després una taula rodona ha servit per presentar l’oferta formativa de l’Hospital de Bellvitge des d’un vessant molt pràctic i des de la mateixa experiència dels residents que ja estan a l’HUB. D’aquesta forma, han intervingut els residents Albert González (Angiologia i Cirurgia Vascular); Martí Aguilar (Reumatologia) i Marta Canedo (Farmàcia Hospitalària); juntament amb la Dra. Cristina Gutiérrez, tutora d’Oncologia Radioteràpica i el Dr. Carles Tramunt.

Posteriorment, Rosa Villafafila, cap d’Estudis de la Unitat Docent Multiprofessional AFiC Costa Ponent-Metropolitana Sud, ha explicat l’oferta docent de medicina i Infermeria familiar.

Finalment els assistents s’han dividit en grups segons les especialitats per fer les visites a les diferents unitats de l’hospital. L’Hospital Universitari de Bellvitge ofereix per aquest any 100 places de residents. Podeu trobar tota la informació sobre la residència a l’Hospital Universitari de Bellvitge aquí

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: