Des d’aquest 23 d’abril, l’Hospital Universitari de Bellvitge i Clece-Arcasa han ampliat l’oferta d’elecció entre diferents opcions de menú per a esmorzar, dinar i sopar als pacients amb dieta bàsica i pacients de llarga estada hospitalària de totes les unitats d’hospitalització no Covid.
L’ampliació d’aquesta iniciativa s’ha portat a terme després del bon funcionament de la prova pilot de dues setmanes que s’ha portat a terme amb els pacients en dieta bàsica de les unitats 7.1, 7.2, 10.1.1 i 10.2.
Aquesta iniciativa té lloc en el marc del programa d’humanització de l’hospital, i pretén contribuir a millorar l’estada dels pacients al nostre centre i a minimitzar el malbaratament alimentari. El nou sistema implica que un/a dietista exposa personalment a cada pacient les diferents opcions de primer i segon plat i anota les seves preferències en una tauleta tàctil, tenint en compte les seves possibles intoleràncies o contraindicacions.
L’elecció de menús ja s’està portant a terme des del mes de febrer a l’Hospital de Viladecans amb una molt bona acollida per part dels pacients.