Jordi Ramos guanya una Beca de L’Hospitalet per estudiar la rellevància històrica de l’Hospital de Bellvitge

-

Jordi Ramos Ruiz serà l’autor d’una investigació històrica sobre el paper referencial de l’Hospital de Bellvitge en l’àmbit de l’assistència, la recerca i la docència sanitàries, un dels temes proposats en la 35a edició de les Beques L’Hospitalet.

L’Ajuntament de L’Hospitalet va atorgar a finals del passat mes de desembre dues beques de recerca per a llicenciats universitaris, destinades a promoure l’estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials.

Jordi Ramos Ruiz és llicenciat en Història a la Universitat de Barcelona (2001), Máster en Gestión de Proyectos y Espacios Culturales (2015) i Màster d'Història Contemporània i Món Actual (UB-UOC). 2019-2020. Els objectius de la recerca són contextualitzar l'Hospital de Bellvitge dins del panorama científic mèdic i recuperar la memòria de les persones que han estat vinculats amb el centre sanitari.

Carles Agustín González ha estat guardonat amb la segona beca per dur a terme un treball sobre la història i l’evolució del conjunt de la Remunta a L’Hospitalet. L'import de les beques és de 3.000 euros cadascuna. El termini per lliurar els treballs de recerca és de sis mesos a partir de l'endemà de l'acceptació de les beques.

  • beques Hospitalet