A partir de divendres 1 d’octubre s’amplia l’horari de visites en àrees no Covid

- Coronavirus

La millora de la situació epidemiològica les darreres setmanes i el percentatge de població amb la pauta de vacunació completa permeten augmentar a partir de demà, divendres 1 d’octubre, la franja horària perquè els pacients de l’Hospital de Bellvitge puguin rebre la visita d’un acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics a les àrees no Covid, així com també a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes, Gabinets,..).

D’aquesta forma, l’horari de visites s’amplia tres hores i queda establert de 13 h a 18 h cada dia, de dilluns a diumenge. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui el mateix acompanyant cada dia.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta CUIDA’m i dels menors d'edat.

A l’àrea Covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.

Agraïm la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels professionals durant tota la pandèmia, que va obligar a establir restriccions d’accés en diferents moments per tal de garantir el màxim possible la seguretat de pacients i professionals.
 

  • Hospital Universitri de Bellvitge