L’Hospital celebra una emotiva jornada virtual de reconeixement als seus professionals

-

El dia 15 de desembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge ha celebrat la Jornada de Reconeixement als Professionals, que aquest any s’ha organitzat en format virtual a causa de la pandèmia. L’acte, presentat per l’infermer Gerard Domene, s’ha retransmès via streaming i ha comptat amb nombrosos moments emotius i amb el suport de personalitats del món artístic, l'esport i la comunicació.

Ha obert i tancat la jornada la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l’Àrea Metropolitana Sud, que ha destacat l’esforç realitzat aquest any en l’àmbit de la Covid-19 però també en la resta d’àmbits assistencials –fet que permetrà acabar l’any amb tots els processos amb temps d’espera garantit dins dels terminis fixats–, així com en recerca, docència i innovació.

Durant la jornada, s’han emès vídeos d’agraïment a la tasca dels professionals a càrrec de pacients, voluntaris, i personalitats del món artístic, de l'esport i de la comunicació com són Antonio Orozco, David i José Muñoz (Estopa), Jordi Évole, Juan Carlos Unzué, Raquel Sans, Marina Rossell i Ricard Ustrell. A més, diferents serveis i equips de l’hospital han expressat també a través de clips de vídeos els seus bons desitjos per al 2021.

Tampoc ha faltat en l’acte la música de Joan Manuel Verge Monedero, infermer gestor del nostre hospital i pianista i compositor, i la del grup Ritual Duir de l’Escola d’Amics de la Música de Bellvitge.

El Sr. Josep Àngel Duró, director de Persones de l’HUB, ha agraït la dedicació als exactament 100 professionals que s’han jubilat aquest any i, en representació dels professionals sènior, ha intervingut el Sr. Jordi Figueras, el qual ha rebut de mans del director de Persones un obsequi que es farà arribar igualment a la resta de jubilats.

Podeu veure l'acte a continuació.

 

 

  • Acte de reconeixement als jubilats