Especialistes del Regne Unit coneixen l’estratègia en innovació de l’HUB

-

Un grup d’especialistes i emprenedors del National Health Service (NHS) del Regne Unit han visitat el 6 d’octubre l’Hospital Universitari de Bellvitge per conèixer la seva estratègia en innovació i alguns dels projectes destacats en aquest àmbit.

La visita s’ha fet en el marc del programa Healthcare-Entrepreneur Exchange, liderat pels departaments d’Innovació de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Dr. Daniel Moreno) i The Leeds Teaching Hospitals (Dr. Chris McKee).

Els convidats, un grup d’emprenedors de centres de salut de Leeds, Londres i Manchester, estan realitzant una estada d’una setmana a Catalunya per conèixer diversos projectes d’innovació.

Durant la seva estada a l’Hospital Universitari de Bellvitge, s’ha explicat als visitants l’estratègia d’innovació a l’HUB i l’IDIBELL (Dra. Encarna Grifell, la Dra. Ana Álvarez, Sra. Glòria Torras i Sr. Mario de la Cuesta), i se’ls han presentat projectes concrets rellevants com són el projecte PRIERAS (Dr. Jordi Ponce), CONTAS (Dr. Rafael Máñez), ADELE i RITMOCORE (Dr. Ignasi Anguera) i EOSS (Dr. Josep Comín).

L’estada ha finalitzat amb una visita a la Unitat Coronària de l’hospital.

  • Visita innovació