Els professionals d’Anestesiologia i Reanimació celebren els 50 anys de trajectòria del servei

-

Professionals del present i del passat del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor del nostre hospital es van trobar el passat 2 de desembre en una jornada de celebració dels cinquanta anys del servei i de l’hospital que va servir per compartir experiències, records i també projectes de futur.

Va ser un dia d’emocions i de retrobaments entre els membres del servei i també altres professionals que els van voler acompanyar en aquesta celebració.

La jornada va cobrir un ampli ventall de temes relacionats amb el Servei d’Anestesiologia des de la seva creació. Com a part de l’activitat, s’hi van incloure imatges sobre moments històrics rellevants que van proporcionar una excel·lent oportunitat per revisar la feina feta durant aquestes cinc dècades.

El programa, que es va desenvolupar en sessió de matí i de tarda, va incloure taules sobre els canvis en la gestió i l’organització del servei, l’evolució assistencial, el compromís docent i de recerca, i l’anestèsia del segle XXI.

Tots els participants van ser testimonis de la profunda transformació del servei i de l’hospital durant aquests cinquanta anys i de la seva bona preparació per afrontar les pro-peres dècades.
 

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: