El Servei de Medicina Intensiva organitza una nova edició del Curs d’Introducció a Tècniques Contínues de Reemplaçament Renal

-

El Servei de Medicina Intensiva ha organitzat aquest 24 de novembre una nova edició del Curs d’Introducció a Tècniques Contínues de Reemplaçament Renal en el Pacient Crític.

El curs està adreçat a metges adjunts i residents interessats en aquesta àrea específica del tractament intensiu i, en aquesta edició, ha comptat amb un total de 30 participants procedents de diversos hospitals de Catalunya i altres punts de l’Estat.

El programa ha inclòs una part teòrica –que ha tingut lloc a la sala petita– i una part pràctica que s’ha portat a terme a les UCIs de l’hospital. Ha estat la tercera edició celebrada aquest any d’aquest curs, que compta amb el suport de Baxter.

El curs ha estat organitzat pel Dr. Xosé Luis Pérez i el Dr. Joan Sabater, del Servei de Medicina Intensiva del nostre hospital, amb la col·laboració del Dr. Antoni Betbesé, cap clínic de Medicina Intensiva de l’Hospital de Sant Pau.

Així mateix, ha comptat amb la col·laboració de la Dra. Lluïsa Hernández, de l’Hospital Sant Joan de Déu, que ha coordinat la part centrada en l’aplicació d’aquestes tècniques a la població pediàtrica.