Com ingressar?

L’objectiu de tots els professionals que treballem en aquest hospital és donar-vos una assistència de qualitat i que l’experiència sigui satisfactòria.

Horari d’atenció al públic:

 • Edifici d’Hospitalització: de 7 a 21.30 h, tots els dies de la setmana. Telèfon: 932 607 600
 • Àrea del malalt crític: de 10 a 21.30 h, de dilluns a divendres no festius.Telèfon: 933 359 011
mesures covid-19

​Davant la preocupant situació epidemiològica actual, l’Hospital Universitari de Bellvitge restringeix totalment les visites de familiars i acompanyants de pacients a tot l’hospital. La mesura té l’objectiu de garantir el manteniment d’una assistència de qualitat i segura per a tots els pacients.

Per pal·liar en la mesura del possible aquesta situació, s’ha reforçat el protocol de canals alternatius d’informació als familiars dels pacients, en especial la informació telefònica.
Si necessita informació mèdica del seu familiar hospitalitzat i/o el mateix pacient autoritza a què s’informi un acompanyant, podrà trucar de dilluns a divendres:
• De 9 a 14 hores a la secretaria del servei on estigui ingressat (mitjançant la centraleta de l’hospital)
• De 14 a 21 hores al telèfon 637 386 160

En la Reanimació Post Quirúrgica (RPQ) l’horari d’accés del familiar/acompanyant serà de 19 a 20 h.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta CUIDA’m i dels menors d'edat.

A l’àrea Covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.

Reduïm el risc de contagi.

Més informació a la guia del pacient

QUÈ CAL PORTAR

Què has de portar?

 • Sabatilles d'estar per casa
 • Xancletes o sabatilles de goma per entrar a la dutxa
 • Necesser amb els seus estris personals: raspall i pasta de dents, desodorant i raspall, etc
 • La medicació que pren actualment, amb la recepta electrònica, perquè li pugui subministrar l'equip sanitari a la planta
 • En cas d'utilitzar la màquina CPAP (apnees del son) ha de portar-la
 • Pròtesis que li siguin imprescindibles per l’estada (ulleres, audiòfons,...)
 • Mòbil i carregador de mòbil
què no cal portar

Què no has de portar?

 • Pijames, tovalloles...
 • Joies (anells, cadenes, piercings...)
 • Maletes o motxilles
 • Roba. En el moment de l’alta, quan s’avisi al familiar que el pacient ja pot marxar, podrà portar-li la roba necessària per vestir-lo i que pugui marxar
 • Cadires de rodes, crosses... El familiar les portarà solament en el moment en què vingui a recollir el pacient.

L’hospital no es farà càrrec de cap objecte que no quedi dipositat a Seguretat.

cma

La Unitat de Cirugia Major Ambulatòria consta de 32 punts assistencials per respondre a l’activitat de 7 quiròfans monogràfics de CMA de totes les especialitats quirúrgiques.

Si t’han de fer una intervenció de cirurgia major ambulatòria, dirigeix-te a la Sala d’espera del Mòdul C de l’Edifici Tecnicoquirúrgic. Per accedir-hi, entra per la porta principal de l’Hospital i puja a la planta 1 (ascensors o escales), segueix el passadís que hi ha al costat de les escales fins a la sala d’espera, on trobaràs una màquina TESEO per passar la targeta sanitària (TSI). Allà l’administratiu t’avisarà per pantalla per cursar l’ingrés al taulell del Mòdul B (color groc).

Si la teva intervenció és d’Oftalmologia, accedeix a l’hospital per l’accés 2, situat a l’esquerra de la porta principal. Al passadís hi trobaràs una màquina TESEO per passar la targeta sanitària (TSI). L’administratiu t’avisarà per la pantalla situada a la sala d’espera d’Oftalmologia per cursar l’ingrés.

Els familiars autoritzats pel pacient són informats des de l’inici, desenvolupament i finalització de la cirurgia per SMS i a través de l'appp mòbil, El meu HUB. Un cop finalitzada la intervenció, rebràs la informació mèdica al telèfon designada pel pacient.

hopsitalització

Per ingressar a l’Hospital, has d’entrar per la porta principal i dirigir-te al Servei d’Admissions, situat a l’esquerra del vestíbul principal.

Trobaràs una màquina TESEO per passar la targeta sanitària (TSI), i l’administratiu t’avisarà per cursar l’ingrés.

A més, des del mes de gener del 2021 també disposem de 64 llits d'hospitalització i 48 llits d'urgències a l'edifici Delta destinats a pacients Covid-19.

L’HUB consta de 831 llits (547 d’hospitalització convencional; 29 de salut mental; 92 d'hospitalització de curta estada; 73 de semicrítics; 56 de cures intensives; 10 de crítics de cardiologia i 24 de crítics reanimació postquirúrgica i d’urgències). La nostra cartera de serveis inclou totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques excepte obstetrícia i pediatria.