A partir de dilluns, l'HUB permet l'entrada d'un acompanyant en àrees no Covid de 13 a 15 h

-

Un cop finalitzat l’estat d’alarma, i tenint en compte la situació epidemiològica actual, a partir de dilluns dia 10 de maig de 2021 l'Hospital Universitari de Bellvitge permetrà l’accés d’un acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics.

Els pacients ingressats a les àrees no Covid podran rebre un acompanyant cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 13 i les 15 h. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui el mateix acompanyant cada dia.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta CUIDA’m i dels menors d'edat.

A l’àrea Covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.

Agraïm la comprensió mostrada per la ciutadania davant d'unes restriccions que ha calgut adoptar necessàriament per fer front a la pandèmia, i que la situació actual permet començar a flexibilitzar.

  • Hospital de Bellvitge