Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Plaça d'Europa (L'Hospitalet de Ll.)

Amb el lema “Run&Care”, l’organització de la cursa també ha habilitat un “Dorsal 0” especial per animar a fer-hi aportacions extres per al disseny i creació d’entorns saludables a l’exterior de l’Hospital de Bellvitge, per tenir un efecte positiu en la salut i el benestar emocional de les persones que hi treballen. Amb aquesta col·laboració, es reafirma el caràcter extraesportiu i social de la que és la cursa més multitudinària de Catalunya fora de la ciutat de Barcelona. 

Participeu-hi! Com ho podeu fer? 

•    Si no voleu córrer, sigueu voluntaris! 

L’organització de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet no seria possible sense la tasca fonamental del voluntariat. Per agrair la participació i la tasca de les persones voluntàries, se’ls hi farà un reconeixement amb un diploma de participació, la samarreta oficial de la cursa i un detall sorpresa.

Animem als professionals de l’HUB a implicar-s’hi en aquesta edició solidària amb l’hospital: empleneu el formulari de voluntariat

•    Inscriviu-vos als circuits de 5 i 10 km

La cursa torna en aquesta 12a edició al seu format clàssic amb dos recorreguts urbans de 5 i 10 km, amb la voluntat d’aplegar milers de participants en aquesta trobada lúdica i esportiva. 

La prova es farà el proper dissabte 14 de maig a partir de les 20:30h, a l’entorn de la plaça d’Europa de L’Hospitalet. El circuit urbà i nocturn és un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista, a partir de 14 anys. També s’ha previst activitats per als infants, que s’anunciaran properament. 

Els preus de les inscripcions oscil·len entre els 11 i els 16€, depenent si es té el xip groc o bé s’opta per comprar-lo o llogar-lo, incloent la inscripció solidària. 

La inscripció inclou el dret a fer la cursa de 5 o 10 km el cronometratge, l’assegurança, la samarreta tècnica oficial i la bossa de la Nocturna amb obsequis de les empreses col·laboradores. També hi haurà serveis de cortesia com guarda-roba, avituallament líquid durant la cursa i líquid i sòlid al final, i la tradicional fideuà després de creuar la meta.

Inscriviu-vos-hi! 5 km | Inscriviu-vos-hi! 10 km

Més informació a https://cursanocturnalh.cat/ 

Cursa Nocturna L'Hospitalet 2022

Compartir: