L’Hospital Universitari de Bellvitge amplia l’horari de visites

-

L’Hospital Universitari de Bellvitge amplia a partir de demà, 15 d’octubre, l’horari de visites als pacients. Per als pacients hospitalitzats en àrees no Covid, el nou horari de visites passarà a ser de 13 a 21 h de dilluns a divendres, i de 9 a 21 h els dissabtes, diumenges i festius.

Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient, si bé podran ser persones diferents per torns. No es recomana l’accés a l’hospital dels menors de 12 anys.

A les unitats de cures intensives (UCI) i la Unitat de Reanimació d’Urgències, l’horari de visites serà de 13 a 15 hores, i, a l’àrea de Reanimació Postquirúrgica, de 19 a 20 hores, també amb un sol acompanyant per pacient. De la seva banda, a les unitats de semicrítics l'horari de visites per a un únic acompanyant serà de 13 a 15 hores i de 19 a 21 hores. A Urgències, Consultes Externes, Gabinets i Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient.

Com a norma general, continuarà sense estar permesa la visita a pacients amb Covid-19, si bé, excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m, menors d’edat, persones amb deteriorament cognitiu sever, o situacions d’últimes hores.

Agraïm una vegada més la comprensió de la ciutadania durant aquests mesos davant la limitació de visites que s’ha hagut d’implantar arran de la pandèmia. 
 

  • Hospital de Bellvitge de nit