Carta de suport de Direcció destinada als familiars dels pacients HUB

-

Benvolgudes famílies,

aquest és un any excepcional en què la pandèmia no ens deixarà reunir-nos amb les persones que estimem, tal i com ho fèiem els altres anys.

L’hospital també es veu afectat per aquesta pandèmia. Tot i que voldríem afavorir la trobada entre els pacients i els seus familiars, la situació actual ens demana que restringim l’accés de les famílies a l’hospital. La nostra responsabilitat és protegir les persones ingressades, els professionals del centre i les famílies, i creiem, responsablement, que una estona de contacte no compensa els riscos de propagació de la pandèmia.

Com a responsables d’un centre compromès des de fa anys en la humanització de l’assistència sanitària, aquesta situació ens preocupa i estem fent esforços per afrontar-la de la millor manera possible, adoptant mesures per facilitar el contacte telefònic dels pacients ingressats amb els seus familiars durant aquests dies. Cal pensar que la distància d’avui és l’abraçada de demà. Cal que estiguem convençuts que entre tots ho farem bé.

Estem segures que l’any vinent ens portarà bones notícies que ens permetran tornar progressivament a la normalitat i al tracte més personal i proper al qual aspirem com a institució de servei al ciutadà. Fins llavors, però, caldrà que tots plegats continuem fent esforços i sacrificis per garantir la contenció de la pandèmia.

Desitgem que el seu familiar torni a casa el més aviat possible. Nosaltres treballarem, com sempre, per fer que això sigui possible.

Agraïm la seva col·laboració i suport, en aquests moments tan difícils que estem vivint, i aprofitem per desitjar-los uns bones festes.

 

Cordialment,

Dra. Montserrat Figuerola, Gerent Hospital Universitari de Bellvitge Gerència Territorial Metropolitana Sud

Dra. Cristina Capdevila, Directora Assistencial Directora de Centre Hospital Universitari de Bellvitge

Sra. Rosa Soldevila, Direcció Infermera Hospital Universitari de Bellvitge

  • Fotos Direcció HUB