L’inici de la celebració del 50è aniversari escalfa motors

-

A menys d’una setmana de l’inici de l’any de celebració del 50è aniversari de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de la Gerència Territorial Metropolitana Sud (GTMS) de l’Institut Català de la Salut (ICS), va explicar a Televisió d’Hospitalet els eixos bàsics del programa d’actes i activitats commemoratius d’aquestes primeres cinc dècades de vida.

Sota el lema Mig segle d’històries, cinc dècades al teu costat, el 8 de novembre del 2021 s’inicia la celebració del 50è aniversari, amb un extens programa que   inclou un ampli conjunt d’iniciatives institucionals, científiques i festives que culminaran el 8 de novembre de 2022, data en què es compliran les cinc dècades des del dia de la inauguració oficial.

Tal i com destaca a la notícia la Dra. Figuerola, un dels grans objectius de moltes de les activitats programades és apropar l’hospital encara més a la ciutadania, incidint en la projecció cap el futur del centre com a peça fonamental del biocluster de salut de l’Hospitalet.

Vegeu la notícia de TV Hospitalet