El Dr Fernández-Aranda, nomenat codirector de la secció de Trastorns de l'Alimentació de la Societat Mundial de Psiquiatria

-

El Dr. Fernando Fernández-Aranda ha estat nomenat codirector de la secció de Trastorns de l'Alimentació de la Societat Mundial de Psiquiatria (World Psychiatric Association, WPA) durant els propers 6 anys.

El Dr. Fernando Fernández-Aranda és especialista en Psicologia Clínica, coordinador de la Unitat de Trastorns de l'Alimentació del Servei de Psiquiatria del nostre hospital i actual president del Comitè de Recerca de l'HUB. És el primer espanyol que ostenta aquest càrrec.

La Societat Mundial de Psiquiatria aglutina més 140 societats de Psiquiatria, de més de 120 països diferents, i representa més de 200.000 psiquiatres de tot el món. El seu objectiu és afavorir i promoure el coneixement sobre els trastorns mentals, el seu abordatge terapèutic i la seva desestigmatització social. A més d'organitzar el congrés anual i congressos temàtics amb regularitat a tot el món, és responsable de guies de tractament i de creació de material educatiu i formatiu per als especialistes dels diferents trastorns mentals.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: