El dia 8 de novembre comencen els actes de celebració del 50è aniversari de l’Hospital

-

Sota el lema Mig segle d’històries, cinc dècades al teu costat, el 8 de novembre del 2021 s’iniciarà l'any de celebració del 50è aniversari del nostre hospital amb un acte que tindrà lloc a les 12 h a la sala d'actes de l'HUB

Per respectar l’aforament de la sala, recomanem que el seguiu via streaming a través d’aquest enllaç

Els actes al llarg del proper any inclouran un ampli conjunt d’iniciatives institucionals, científiques i festives que culminaran el 8 de novembre de 2022, data en què es compliran les cinc dècades des del dia de la inauguració oficial.

El 8 de novembre de 1972 s'obria un hospital encara a mig gas, amb només un nombre molt limitat de serveis funcionant. Des de llavors, el nostre centre ha tingut una llarga i esforçada història de creixement, plena de dificultats però presidida sempre per les progressives millores i per la presència des dels seus mateixos inicis de professionals de gran prestigi, amb un perfil pioner i innovador.

Cinquanta anys després, podem mirar enrere i veure aquesta evolució amb orgull, per la qual cosa val la pena celebrar-ho i retre homenatge a tots aquells professionals que al llarg d’aquest mig segle s’han dedicat incansablement a salvar vides i a tenir cura de la salut de la ciutadania amb una nivell de qualitat assistencial molt alt i una decidida aposta en els darers anys per la recerca d'alt nivell, la docència universitària i la innovació.

El programa del 50è aniversari està animat per la voluntat d’impulsar una celebració tan participativa com sigui possible, amb actes més institucionals i altres activitats més lúdiques, passant per l’organització de conferències i exposicions, la publicació de llibres i vídeos, i altres iniciatives orientades a fer extensiva la nostra alegria i satisfacció a la resta de la ciutadania.

L’acte inaugural, que es podrà seguir per streaming, inclourà la presentació del programa d’activitats, així com la presentació del logo oficial del 50è aniversari. També s’hi estrenarà un vídeo elaborat amb motiu d’aquesta celebració, en el qual han participat diversos professionals d’avui i d’ahir, i inclourà així mateix una actuació musical i altres sorpreses.

Desitgem que siguin dotze mesos de celebració compartida, oberta a professionals, ciutadania, institucions, empreses i entitats del territori, per tal que tothom se sumi a la festa.

Comptem amb la vostra participació! Tots fem gran la nostra història!