Professionals de l’Hospital Gregorio Marañón visiten l’HUB per conèixer la Unitat de Processos, el bloc quirúrgic i l’esterilització central

-

Un grup de professionals de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid ha estat aquest dimarts 7 de juny a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) per conèixer l’eficiència en la gestió del Bloc Quirúrgic i la Unitat Central d’Esterilització (UCEST). Els ha acompanyat en aquesta visita l’equip de la Unitat de Processos de l’HUB. 

Aquest dimarts la direcció de l´Hospital Gregorio Marañón ha visitat l’Hospital de Bellvitge per conèixer de primera mà el treball que està desenvolupant la Unitat de Processos, així com el desplegament de la metodologia lean i l’experiència del pacient en les diferents àrees i serveis de l´hospital.

S’han interessat especialment en el excepcional treball que han realitzat tots els professionals de l’àrea quirúrgica i esterilització central, especialment l’equip infermer. Des que es va unificar el bloc quirúrgic i l’esterilització, han treballat profundament la gestió de la logística de recursos i material, a més d’aconseguir l’estandardització de procediments assegurant l’eficiència i qualitat assistencial i una millora contínua. 

Durant la jornada, els professionals de l’Hospital Gregorio Marañón han pogut extreure coneixement a partir de les experiències i la feina desenvolupada durant aquests darrers anys a l’Hospital de Bellvitge amb l’objectiu d’aplicar-la al seu centre. 

L’HUB té previst haver implementat la metodologia lean a tots els departaments de l’hospital el proper 2023.