Finalitza l’edició 2022 dels BCN Salut Games, amb participació de professionals de l’HUB a gairebé totes les disciplines

-

La competició de tennis de taula, amb medalla de plata final per a un dels nostres companys, Xavi Torrent, va posar punt i final el passat 7 de maig a la 5a edició dels BCN Salut Games, l’Olímpiada Solidària de la Salut.

Gairebé 160 companyes i companys de l’hospital han participat, individualment o en equip, en 10 de les 11 disciplines que integraven el programa dels BCN Salut Games, amb la satisfacció d’haver passat molt bones estones, reforçant sentiments de cohesió, pertinença i solidaritat. Tots els participants en aquesta competició amateur han fet una aportació per a una causa solidària. En el cas de l’HUB, s’han obtingut 500 euros que es destinaran a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Donem l’enhorabona a tots i totes les companyes que han participat en els BCN Salut Games, que finalitzen amb tres metalls al nostre “medallero”: un or en la categoria B de pàdel (Víctor Vázquez i Sergio Bartran) i dues plates: Ana López en zumba i la ja esmentada de tennis de taula.

En la cinquena edició dels BCN Salut Games han participat més de 2.900 professionals de 28 centres de salut. La recaptació solidària global superarà els 12.000 euros.

Podeu consultar el resultat de totes les competicions en aquest enllaç

I en aquest altre enllaç podeu veure fotos dels participants de l’HUB als BCN Salut Games