El CoMB del Baix Llobregat celebra l’Acte de la Professió Mèdica a l’Hospital de Bellvitge amb motiu del seu 50è aniversari

-

La Junta Comarcal del Baix Llobregat del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) va organitzar ahir al vespre l’Acte de la Professió Mèdica de la comarca a la sala d’actes de l’Hospital de Bellvitge amb motiu del 50è aniversari de l’hospital.

La celebració va ser, com cada any, un punt de trobada per a tots els metges i metgesses que viuen o treballen a la comarca i va servir per donar a conèixer els treballs guanyadors dels Premis Sanitat Baix Llobregat de l’any.

Entre els premiats, hi va haver el Dr. Andrea Di Marco, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Bellvitge, que va recollir el Premi Sanitat Baix Llobregat en la categoria de Millor publicació en l’àmbit de l’atenció hospitalària pel treball “Millora en l’estratificació del risc d’arrítmies ventriculars i mort sobtada en pacients amb miocardiopatia dilatada no isquèmica”.

Una altra professional de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS, la Dra. Betlem Salvador González, va rebre el Premi Sanitat Baix Llobregat en la categoria de Millor publicació en l'àmbit de l'atenció primària pel treball “Assaig clínic aleatoritzat doble cec controlat amb placebo per avaluar l’eficàcia de montelukast en símptomes respiratoris lleus a moderats en pacients amb COVID persistent: E-SPERANZA COVID”.

La resta de premiats van ser el Dr. Mauricio Polanco Garcia, el Dr. Pablo González Álvarez i el Dr. Carles Espinós Ramírez.
L’acte va ser inaugurat per la gerent de l’Àrea Metropolitana Sud de l’ICS, Dra. Montserrat Figuerola, i el president de la Junta Comarcal del Baix Llobregat, Dr. Àlex Santamaria.

Va comptar també amb la participació de la presidenta de la Comissió de Deontologia del Con-sell de Col·legis de Metges de Catalunya i directora general de l’Institut Borja de Bioètica, Dra. Montserrat Esquerda, que va pronunciar la conferència “Ser metges després d’una pandèmia”, i la del president del CoMB, Dr. Jaume Padrós, que va cloure la jornada.

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: