Què menjar quan viatgem?

Aneu amb compte, un bon aspecte pot ser enganyós!

Plàtans

  • Els aliments cuinats i encara calents són els més segurs.
  • No mengeu aliments crus o semicrus (amanides i verdures) ni fruita sense pelar-la vosaltres, poden estar contaminats.
  • Eviteu llets i derivats (formatges, gelats…) no envasats, podrien estar no pasteuritzats.
  • No consumiu aliments de venda ambulant.
  • Eviteu el peix i marisc crus.
  • Eviteu els sucs naturals de fruites que no s’hagin espremut a la vostra presència.

El risc de patir diarrees al llarg del viatge és variable segons les regions i els països a visitar, estació de l’any, motiu del viatge, allotjament, interacció amb població local, antecedents patològics del mateix viatger. Per això, és molt convenient que abans de fer un viatge consulteu amb un Centre de Salut Internacional per informar-vos dels possibles perills i necessitats de prevenció a seguir abans i durant el viatge.

edit-webform-itemsedit-actions--2

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: