Sopar de Gala dels 50 anys de l’HUB

20:00h | Drassanes Reials de Barcelona

ACTE DIRIGIT EXCLUSIVAMENT A PROFESSIONALS I EXPROFESSIONALS DE L'HUB:

Us convidem al sopar de gala de commemoració del 50è aniversari de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Per accedir al sopar caldrà:
1. Haver-s’hi inscrit prèviament a través d’aquest enllaç: https://appmobile.metrosud.cat/SOPAR/
2. Haver fet la transferència corresponent al compte corrent
ES73-2100-3471-1522-0001-7196
3. Un cop feta la transferència i sigui validada per secretaria tècnica, rebreu un codi QR de confirmació al compte de correu amb què us registreu. Serà imprescindible presentar-lo a la porta d'accés el dia 11 de novembre per poder accedir al sopar.

Tingueu present que l’aforament és limitat, que les entrades són unipersonals i que per qüestions organitzatives la data límit d’inscripció és el 31 d’octubre.

Aquest serà el darrer dels actes de tot aquest any de celebració del cinquantenari del nostre centre. És per aquest motiu que m’agradaria especialment poder comptar amb la vostra presència.

El sopar tindrà lloc el dia 11 de novembre de les 20 a les 24 h en les meravelloses Reials Drassanes de Barcelona.

L’esdeveniment serà un sopar tipus còctel a peu dret seguit de ball i altres sorpreses. Així mateix, podrem gaudir de les paraules del padrí i la padrina escollits pel personal de l’HUB.

Durant tot aquest any s’ha dut a terme una campanya de cerca de patrocinis que permetessin organitzar un sopar de gala a l’altura de l’efemèride i que alhora es traduïssin en un cost subvencionat per als assistents. Així doncs, el preu final per persona és de 25 euros. 

 

drassanes

Compartir: